За работата в екип, целите, стремежите и изминатия път на

...
За работата в екип, целите, стремежите и изминатия път на
Коментари Харесай

Натурална грижа за здрава и красива кожа

За работата в екип, задачите, стремежите и изминатия път на " Дермакс ", ще разберем в идващите редове от изявлението ни с тях.

Представете вас и вашата компания в няколко фрази?
Здравейте, споделям се Елена Мелемова и съм сърцето и душата на – натурална козметика. Успешна брачна половинка и майка на три деца. Провокирана от моите потребности и тези на фамилията си развъртвам сполучливо фамилен бранд, с който се стремим да улесним живота на всяка майка и дама. Предлагаме универсални натурални артикули за поддържане на здравето и хубостта на кожата както за мама и детето, по този начин и за цялото семейство.

Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?
Компанията ни съществува от 20 години, основана е от нашите родители, а ние сме естественото продължение на фамилния бизнес. Работим всички дружно, цялото семейство – по- старата част от фамилния ни екип ни е потребна със своя опит и познания в сферата, а ние от своя страна включваме новостите, които предлага настоящето време, включително и изработката на онлайн магазина ни, който съществува от съвсем три години. Направихме го, тъй като огромна част от продажбите в днешно време се случват онлайн, много хора пазарят по този метод, изключително и след появяването на пандемията, тъй че считам, че е мъчно да съществуваш без онлайн наличие.
 Дермакс
Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?
Продуктите ни са напълно натурални,това което предлагаме са крем за ръце и  крайници и естествен крем, който оказва помощ при кожни неприятности. Всъщност универсалният крем „ Дермакс “ е първият ни артикул, а останалите два са продължение. Единият е в помощ на проблемите с кожата, а другите за поддържането на кожата хубавичко и красива.
Продуктите ни са много забавни, имайки поради същинския им естествен състав, даже цветът на кремчетата не е типично бял, поради пчелния восък и смолата, които се съдържат в някои, което още повече потвърждава естествения генезис на продуктите на Дермакс.

Къде продавате вашите артикули?
Продуктите ни се оферират в аптечната мрежа, онлайн аптеките, в някои магазини за натурална и био козметика, и несъмнено, на ни.

Къде е най-трудно да се осъществят продажби и за какво?
Най- мъчно се осъществят продажбите във физическите обекти, тъй като има доста огромно многообразие пред очите ти и в множеството случаи инстинктивно взимаш това, което ти е най-познато или чиято телевизионна реклама е най-хубава. За по-малките бизнеси ТВ рекламата към момента не е налична и опитваме да се наложим, посредством предлаганото от онлайн пространството, което несъмнено, не е по никакъв начин малко.
 Дермакс
Какви промени бихте желали да ви се случат за повече продажби през 2022г.?
Естествено, първо желая да станем още по- разпознаваеми, когато влезеш в аптека за крем за рани или белези първо да се сетиш за „ Дермакс “, когато ти би трябвало крем за ръце, първо да е „ Дермакс “ и когато правиш педикюр, да се сетиш за „ Дермакс “.

Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?
Възможността да получим действителна оценка от експертно жури, тъй като това е нещо, което би коствало доста пари и несъмнено, най-важното да се представим пред нова публика, както и нашите клиенти и сътрудници да гласоподават за обичания си крем. Хубаво ще е по време на състезанието да забележим къде сме измежду съперниците си и това да ни направи по-добри, като бизнес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР