За Путин не съществува друг вариант освен превземането на Украйна.

...
За Путин не съществува друг вариант освен превземането на Украйна.
Коментари Харесай

Генадий Гудков: Путин има маниакални идеи да създаде нова съюзна държава

За Путин не съществува различен вид с изключение на завладяването на Украйна. Не считам, че има действителна почва за кротичък контракт сред Русия и Украйна, това съобщи за " Светът и ние " някогашният народен представител от Държавната дума на Русия Генадий Гудков.

Той е безапелационен, че преговорният развой не може да докара до дълготраен мир, допустимо е помирение, прекъсване на огъня, замяна на пленници, може да се решат някои филантропични въпроси, мир обаче няма да има, до момента в който Украйна е окупирана и има съветски войски там, до момента в който остава неуреден въпросът за контибуциите и репарациите за възобновяване на разрушените градове, за гибелта на хората.

Гудков акцентира, че обвиняванията, че НАТО и Съединени американски щати са предизвикали войната, не почиват на никаква логичност. " Путин мечтаеше да отмъсти на Украйна като през 2014 година ", сподели той.

По думите на Гудков Путин има маниакални хрумвания да сътвори нова съюзна страна, нова Руска империя, в която да вкара Украйна, Беларус, Казахстан и по опция Армения.

" След като през 2014 година Янукович води Украйна в посока към Европа, Путин го възприе като персонално проваляне, като засегнатост, като акт на вероломство ", счита Гудков.

Той уточни още, че никой в Кремъл не е предполагал, че е допустимо на страната да бъдат наложени толкоз тежки наказания. " Те не чакаха подобен фронт против тях, не чакаха и такава упорита опозиция от страна на украинската войска ".

Според Генадий Гудков Путин разчита на лимитирано потребление на атомно тактическо оръжие за реализиране на своите цели.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР