За проявена инициативност, безупречно изпълнение на служебните задължения и постигнати

...
За проявена инициативност, безупречно изпълнение на служебните задължения и постигнати
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи с награди за професионалния празник на МВР

За проявена разпоредителност, безупречно осъществяване на служебните отговорности и реализирани високи резултати общо 462 чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив са наградени във връзка професионалния празник на ведомството на 5 юли.

Със заповед на министър Бойко Рашков с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи II степен е почетен шефът старши комисар Димитър Балев. Почетен знак III степен получават началникът на Шесто районно управление (на МВР) гл. контрольор Димитър Костов и старши контрольор Христо Тодоров, шеф на група „ Оперативна дежурна част”.

Също от министъра с „ оповестяване на благодарност” е отличен заместител шефът комисар Васил Костадинов, а 8 чиновници от отделите „ Икономическа полиция” и „ Разследване” – с групова парична премия. Със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров и четирима служители на реда от Четвърто районно управление (на МВР) получават групова парична премия. От негово име е избрана и „ писмена похвала” за други 15 чиновници, измежду които и началниците на отдели „ Криминална полиция”, „ Икономическа полиция” и „ Охранителна полиция” и на Четвърто и Пето районни ръководства. Със заповеди на старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар Васил Костадинов и началници на подразделения се връчва „ писмена похвала” на още 431 чиновници на пловдивската полиция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР