За протестите пред Паметника на Съветската армия заради войната в

...
За протестите пред Паметника на Съветската армия заради войната в
Коментари Харесай

Рашков недоволен от охраната на протестите пред МОЧА

За митингите пред Паметника на Съветската войска поради войната в Украйна и дали са открити хулигански групи, Бойко Рашков има сериозни бележки към чиновниците на Министерство на вътрешните работи и тяхното държание. Имаме съображение да не сме удовлетворени от тях, разкритикува силовият министър служителите на реда по време на съвещанието на отрасловата парламентарна комисия.

Критиката си Рашков изрече с мотив, че можело да не се стигне до университет " Свети Климент Охридски ". Нападателят/нападателите на индивида с разрушената глава в подлеза на университета са били открити.

Рашков посочи, че елементи за това дали има арестувани от митингите пред МОЧА или не, няма да даде. Полицейските чиновници като пазители на реда би трябвало да реагират съответно и без да се въздействат от това кой какво пази - Русия, Украйна или Съединени американски щати, акцентира министърът.

Във връзка със, Рашков добави, че не е формирано досъдебно произвеждане поради акцията на " Възраждане " на " Московска " 33. Министерство на вътрешните работи не може да предложи снемане на депутатски имунитет с мотив, че това е работата на прокуратурата. Докъде щяло да стигне държавното обвиняване било друга тематика. Когато става въпрос за депутат, министър или лице, което е с имунитет, да се ангажира малко повече от съответния наблюдаващ прокурор, настоя Рашков.
 Горещо под МОЧА
Горещо под МОЧА

Две групи протестиращи са в съвсем конфликт под Паметника на Съветската армия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР