За професионалния си празник - 8-ми ноември служители на ОДМВР

...
За професионалния си празник - 8-ми ноември служители на ОДМВР
Коментари Харесай

Полицаи от област Пловдив с награди за заслуги през годината

За професионалния си празник - 8-ми ноември чиновници на ОДМВР - Пловдив получиха високи оценки за реализирани резултати от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски. Връчени им бяха награди за професионализма и образцовото осъществяване на служебните си отговорности. Полицаите пресякоха и осуетиха контрабандна активност с акцизни артикули и в извънредно къси периоди разкриха причинителите на тежки закононарушения срещу личността.
За извънреден принос при осъществяване на служебния си дълг и интензивно противопоставяне на закононарушения, свързани с придобиване, държане, разпространяване и произвеждане на артикули без бандерол са отличени чиновници на районните ръководства в Труд, Стамболийски и Асеновград. Действията на са доказателство за професионализъм, отговорност, висок морал и воля в ежедневната им работа, а резултатите от нея - поръчител за спокойствието на жителите на област Пловдив , показват от ОДМВР в регионалния град.
 Полицаите ще стачкуват точно на празника си Полицаите ще стачкуват точно на празника си
Служители в Министерство на вътрешните работи излизат на митинг точно на празника им – 8 ноември, съобщи кореспондент на БГНЕС. Демонстрацията ще се организира от 13:...
За проявена разпоредителност и реализирани високи резултати - кръстосан опит да бъдат укрити предмети, голям брой материали, машини и елементи, както и механически уреди за произвеждане на тютюневи произведения - с предметна премия огнестрелно оръжие е отличен младши специалист Димитър Павлов. Той е полицейски контрольор в група „ Охранителна полиция “ към районно управление (на МВР) - Труд. Колегите му от сектора - младши специалист Петър Тошев – младши шпионин (издирване) в група „ Криминална полиция “ и младши специалист Христо Найденов – младши полицейски контрольор в група „ Охранителна полиция “ са наградени с „ Обявяване на признателност “ с самостоятелна парична сума. С самостоятелни парични награди „ Обявяване на признателност “ са отличени и двама чиновници в група „ Охранителна полиция на районно управление (на МВР) - Стамболийски - контрольор Иван Пампов и младши контрольор Илия Кирев, който е старши служител на реда, лидер на патрулен автомобил.
С министерска заповед за съответен принос при осъществяване на служебните отговорности и дейности по откриване и попречване на закононарушения с акцизни артикули без бандерол са наградени и двама чиновници на районно управление (на МВР) - Асеновград. По мотив 8-ми ноември с парична сума и „ Обявяване на признателност “ са удостоени полицейски инспектори от сектора в Садово - контрольор Димитър Колев и младши контрольор Васил Михайлов. В хода на профилирана интервенция на 11-ти октомври униформените откриха близо 2 и половина тона контрабанден тютюн, укриван в стопанска сграда в село Катуница.
За значителен принос, проявена разпоредителност и реализирани високи резултати при осъществяването на съответни професионални задания свързани с откриване и документиране на закононарушения срещу личността с предметна премия огнестрелно оръжие е отличен и началникът на районно управление (на МВР) - Хисаря основен контрольор Пламен Арабски. Старши контрольор Венцислав Акалийски – шеф група " Криминална полиция " - и началника на сектора в Калояново - Радослав Генов са с оповестена признателност и парична премия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР