За проблем със свободното пуснати коне в кв. Дружба“ сигнализира

...
За проблем със свободното пуснати коне в кв. Дружба“ сигнализира
Коментари Харесай

Сигнал в мрежата: Коне из улици и паркове в кв. „Дружба“, кметът на района нехае

За проблем със свободното пуснати коне в кв. „ Дружба “ алармира на страница си във Facebook Ася Попова, която живее в столичния квартал. Жената споделя за обезверените си опити да алармира кмета на региона от ПП-ДБ-СС Ясен Русев, който по думите ѝ не подхваща ограничения. Попова споделя и за сериозен случай със счупено стъкло на автомобил още веднъж от коне, които се разхождали из езерото в „ Дружба “. Случката се е разминала по знамение без потърпевш, защото лидерът бил вътре, а бременната му брачна половинка била слязла малко преди този момент. Жената споделя, че стои на пост всеки ден с децата си, с цел да се случи някоя пакост.

Ето и цялата обява: 

„ Нормално ли е да се язди кон или да се разхожда на въже из улиците и парковете на София?! Да, одобрявам тези животни, само че считам, че те могат да бъдат рискови за близките. Пиша и споделям всичко това, тъй като съм обезверена, че никой не обръща внимание на този проблем. Многократно писахме и подавахме сигнали до Столична община, до регион, „ Искър ”, само че уви няма предпочитание да бъдат подхванати ограничения.

Ясен Русев - кмет на регион „ Искър ”, какво би трябвало да се случи, с цел да предприемете ограничения и дейности? Преди няколко месеца стъклото на тази кола бе счупено от същите кончета, които се разхождат из езерото на Дружба и кварталните улици. В нея даже имаше мъж, който отлично, че не пострада. А бременната му брачна половинка беше слезнала от колата малко преди този момент.

Аз съм всеки ден на открито с децата си и съм принудена да се оглеждам непрекъснато за пуснати на независимост коне, с цел да ги предпазя от някоя неволя.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР