За притежателите на „Голф“-ове отдавна се носят легенди - за

...
За притежателите на „Голф“-ове отдавна се носят легенди - за
Коментари Харесай

Гъзар забрави „Голф“-а си в центъра на Враца, подлуди пешеходците /снимки/

За притежателите на „ Голф “-ове от дълго време се носят митове - за превишена скорост, безочливо държание и навика да зарязват колите си на необособени за това места.
Врачански голфаджия е решил да не става изключение от правилото, като е зарязал возилото си на входа на градинката на площад „ Руски “ в града.
Възмутена жена се е натъкнала на гледката и е разгласила фотосите в обществените мрежи, с цел да може повече хора да видят потенциалът на въпросния водач.
Оказва се, че той не просто е паркирал погрешно, а трети ден не се сеща да прибере колата си. Безумното прекъсване ни кара да се замислим дали суматохата от ковид е блъснала притежателя в право в паметта или просто му липсва обикновено образование.
Явно на водача не му е светнала лампичката, че паркирайки по този метод затруднява прекосяването на пешеходците и им се постанова да заобикалят колата му.
„ Този автомобил към този момент трети ден е затворил входа на градинката на Руски и пречи на пешеходците “, разяснява възмутената жена.
Цяло знамение е, че характерът на врачани към момента не се е показал и зарязаното возило към момента е невредимо. Жителите на града се надяват нарушителят да бъде глобен с висока санкция, с цел да се спре порочната процедура с безумното прекъсване в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР