За пристигане на руска военна техника в окупирания през 2014

...
За пристигане на руска военна техника в окупирания през 2014
Коментари Харесай

Руска военна техника пристигна в Крим. Вагнер подготвя диверсанти в Беларус

За идване на съветска военна техника в окупирания през 2014 година украински черноморски полуостров Крим заяви киевската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6847
" Колона отоварни коли бе видяна през вчерашния ден на автомагистрала " Таврида ". Камионите с регистрационни табели на министерството на защитата в Москва, съпровождани от леки коли, се движеха от град Керч (в източната част на Крим и покрай границата с Русия) в западна посока (към континенталната част на Украйна). Товаринте коли превозваха военна техника ", добави УНИАН, която се базира на обвързвания с основаното в Съединени американски щати радио " Свободна Европа " уебсайт " Крим.Реалии ".

Междувременно украинският информативен канал " Можем объяснить " написа, че в Беларус са пристигнали бойци от частната съветска компания " Вагнер ". " Руските наемници организират образования на своите сътрудници от локалната компания за защита " ГардСервис ". На беларусите им се преподават уроци по стрелкова подготовка, боравене с експлозиви, оказване на незабавна здравна помощ и други. На чиновниците от компанията, обвързвана с президента в Минск Александър Лукашенко, са раздадени автомати, гранатомети и друго оръжие, а също и и униформи на бойци от Въоръжените сили на Украйна. Служителите на " Вагнер " приготвят " учениците " си за осъществяване на диверсии на украинска територия ", добави каналът.

Медията добави, че в Беларус сред 8 и 15 септември ще бъде хазаин военни учения с съветско присъединяване.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР