За принц Уилям и Kейт Мидълтън е от съществено значение

...
За принц Уилям и Kейт Мидълтън е от съществено значение
Коментари Харесай

Скритият талант на принцеса Шарлот

За принц Уилям и Kейт Мидълтън е от значително значение децата им не само да получат положително обучение, само че и от дребни да се срещнат с изгодите от спорта. Но принцесата на Уелс, която е упражнявала какво ли не, подхожда демократично и е оставила наследниците си сами да изберат към тъкмо точно дисциплинираност ще се насочат, с цел да им бъде освен потребно, само че и прелестно.
 Ще наследи ли принцеса Шарлот купата на принцеса Ан
Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, откакто татко й стане крал

Една любопитна купа в английския кралски двор

Преди дни по време на следващия си кралски ангажимент в Ланкастър Кейт Мидълтън беседва с натрупалите се хора край печатарска фабрика и отговори на някои от техните въпроси. Тя получи рисунка от малко момиче и я попита кое е нейното обичано занимание, а детето й отговори, че това са танците.

Тогава принцесата на Уелс очевидно се зарадва и показа, че нейната щерка също е запалена танцьорка и най-вече обича балет и степ.
 Снимка 630007

Преди време разбрахме, че дъщерята на Уилям и Кейт всяка седмица е не тренировки по балет и посещава танцово учебно заведение в Лондон още от 2018 година, когато е била едвам на три години.
 Принцеса Шарлот, тиарата на принцеса Даяна и за какво ще я наследи дъщерята на Уилям и Кейт
Специалното завещание на принцеса Шарлот

Какво получава от баба си принцеса Даяна

Страстта към танците е това, което свързва принцеса Шарлот с починалата й баба принцеса Даяна. Самата тя доста е желала да стане балерина, само че не е съумяла да реализира тази своя фантазия, тъй като са й споделили, че е прекомерно висока. След като става част от кралското семейство пък влиза в ролята на патрон на Английския народен балет, припомня Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg