За приноса и отношението си към развитието на библиотеките днес

...
За приноса и отношението си към развитието на библиотеките днес
Коментари Харесай

Заместник-председателят на парламента Емил Христов стана „Посланик на библиотеките“

За приноса и отношението си към развиването на библиотеките през днешния ден Емил Христов , заместник-председател на Народното събрание и общински началник на ГЕРБ - Стара Загора, получи почетен знак „ Посланик на библиотеките “

Знакът на Българската библиотечно-информационна асоциация му беше връчен от Надежда Груева, шеф на Регионална библиотека (РБ) „ Захарий Княжески “ - Стара Загора, откакто одобри следващото подаяние на нови печатни издания от Христов.
" Призовавам всеки, който има опция да оказва помощ за разпространяване на познанието, тъй като книгите са една от връзките ни с нашите предшественици, те ни вършат по-добри и по-успешни ", сподели Емил Христов. Той подари на библиотеката профилирани издания , измежду които най-новата „ Кратка история на България “, биографични книги и издания за деца , които са най-запалените и дейни читатели. „ Днес всички сме потопени в интернет и прекарваме доста време там. Но с цел да можем да осмислим и приемем нещо за свое, би трябвало да останем сами, да се отдадем на мислите си, да подържим книга в ръка ", акцентира Христов и благодари на работещите в Република България „ Захарий Княжески “ за всичко, което вършат, справяйки се с " провокациите на днешния ден “. Той добави, че библиотеките и читалищата са изживели сложни години и се пробва да помогне, с цел да се запазят за бъдещите генерации.

Емил Христов посети и откритата тази година тийн зона в библиотеката. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР