За преодоляването на неравнопоставеността Запада трябвало да прати на Украйна

...
За преодоляването на неравнопоставеността Запада трябвало да прати на Украйна
Коментари Харесай

Изоставането от руските сили по тежки оръжия и артилерия в Украйна се усеща много силно

За превъзмогването на неравнопоставеността Запада трябвало да прати на Украйна още оръжия

"Броят на съветските тежки оръдия е осем пъти по-голям от украинските, което слага Украйна в доста неизгодно състояние ", съобщи през днешния ден на конференция в Киев представител на Международния легион на Украйна, който е формиран от задгранични доброволци, съобщи Ройтерс, представен от.

Говорителят Дамиан Магру акцентира, че за превъзмогването на неравнопоставеността западните сътрудници би трябвало да пратят на Украйна още оръжия.

"Навлизаме във фаза на войната, в която нашето закъснение от съветските сили по тежки оръжия и артилерия се усеща доста мощно ", сподели той. Същевременно той означи, че ракетните системи за залпов огън М142 HIMARS, дадени на Киев от Вашингтон, дават своя отпечатък върху бойното поле и "резултатите към този момент се виждат ".

Магру изрече безпокойствие за ориста на задграничните доброволци, пленени в самообявилата се Донецка национална република, подкрепяна от Москва. Трима чужденци, сражавали се в други елементи на украинските въоръжени сили, са към този момент наказани на гибел от донецките сепаратисти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР