За преобладаващата част от родните тийнейджърки абитуриентският бал е повод

...
За преобладаващата част от родните тийнейджърки абитуриентският бал е повод
Коментари Харесай

Джуките за бала струват до 1000 лева

За преобладаващата част от родните тийнейджърки абитуриентският бал е мотив да си издействат стабилен подарък и те се възползват оптимално от това. Оказва се, че дарове като златно колие или финален модел смарт телефон, даже автомобил, не радват младите девойки. Вместо това те непосредствено упорстват да се окичат със силиконов бюст или сочни джуки като фотомоделите, разкриват огорчени родители и родственици.

В случай, че мама и тате се опълчват, въпреки и с съображение, то тогава интервенцията се поема от някое заможно гадже, разбирайте чичко-паричко.

 

Действително една от най-търсените процедури преди бала е слагането на филър в устните. Интересът на младите девойки е почнал още през април, като салоните са били безусловно задръстени от клиентки, признават кожни лекари. Цената на услугата стартира от 350 лв. и стига до 1000 лв. в по-реномираните клиники.

„ През нашия салон направихме над 80 абитуриентки за последния месец! Някаква страшна мода е сега ученички да си надуват устните “, признава докторка от столична клиника.

 

„ Повечето девойки желаят филър в устните, защото търсят незабавен резултат, който ще проличи незабавно щом излязат от кабинета ”, изяснява доктор Виктория Мартинова, която е специализант по дерматология в Медицински център „ Св. св. Козма и Дамян " в Пловдив. И добавя, че дамите към този момент не поръчват огромни размери, а търсят резултата на премереното и покрай естественото, както би трябвало и да бъде. Тенденцията от предишното да се залага на огромни размери и натрапващи се устни към този момент я няма, безапелационна е лекарката. И изяснява, че тя самата връща девойки, които имат доста и желаят още.

 

Хит измежду младите дами са и мезотерапията и скинбустерите. С тях се реализира възстановяване на качеството на кожата и не се трансформира формата на лицето. Специалисти поучават девойките, в случай че желаят да се усещат в действителност красиви и уверени, първо да помислят за здравето си от вътрешната страна на открито, а това значи здравословно хранене и спорт. Едва по-късно да прибягват към инжекционни процедури – мезотерапия и скинбустери, и в краен случай към оформяне на устни.

И когато вземат решение какъв брой мл да налеят в усмивката си, това да става с мярка, с цел да не се трансформира идентичността, а единствено да се подчертае естественото лъчение.

 

Много абитуриентки, към които природата е била по-пестелива откъм естествени прелести, получават по случай завършването си като подарък силиконов бюст. Девойките желаят да усилят балкона, подражавайки на чалга дивите и моделките от списанията и обществените мрежи. А те нормално са натъпкани със солидно количество силикон в пазвата. Така младите дами, по образеца на модифицираните каки избират за подарък 400-кубикови импланти.

 

Увеличаването на гърди с импланти обаче е много скъпо наслаждение. В една от частните клиники в Пловдив цената е сред 4100 евро и 4800 евро според от имплантите. В Смолян същото моделиране може да се направи за 5000-5500 лв., а в София – за сред 6500 и 9000 лв..

Най-елитните хирурзи обаче взимат над 12 000 лв. за процедурата. Заради високите цени все по-често родни дами вървят в Турция, където бюст може да се извае и за към 2500 евро. Качеството обаче не всеки път е високо.

Инфо: Уикенд

Тагове: абитуриентки бал подаръци силиконов бюст сочни устни филър в устните
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР