За представителката на Боливия в конкурса Мис Вселена съществува реална

...
За представителката на Боливия в конкурса Мис Вселена съществува реална
Коментари Харесай

Претендентка на Мис Вселена сътвори чутовен скандал, никой не ѝ прие извиненията

За представителката на Боливия в състезанието " Мис Вселена " съществува действителна опасност да не стигне въобще до борбата за короната, в случай че делото за дискриминация, заведено против нея, влезе в съда.

Кметството на южния град Потоси е подало тъжба в съда против Мис Боливия Мария Фернанда, като е поискало да ѝ бъде отнета и короната. Причината са нейни непристойни мнения в обществените мрежи против останалите претендентки.



В клипче в интернет се вижда по какъв начин Фернанда подлага на критика останалите участнички в " Мис Вселена ", до момента в който преглежда фотосите им, наричайки някои от тях " лелки ", а за една даже стигна до там да каже, че е толкоз непривлекателна, че " несъмнено е от Потоси ", с което възмути управляващите в градчето, осведоми Infobae.

По-късно в друго видео тя изясни, че направените мнения били част от " обществен опит " и се извини, само че това не се оказа задоволително, с цел да умилостиви жителите и управляващите в Потоси.

В последните часове името ми бе забъркано в скандално видео, което взех решение да кача. То беше едвам шест минути и представляваше част от обществен опит, разяснява 23-годишната хубавица.



Тя унижи дамите от Потоси, тъй че тя няма моралното право да съставлява Боливия на интернационалния конкурс, съобщи пред Асошиейтед Прес съветникът по правните въпроси към община Потоси Ричард Алехо.

Организаторите на " Мис Вселена " към момента не са коментирали тематиката, нито са реагирали на апелите Мария Фернанда да бъде дисквалифицирана от състезанието, който по график би трябвало да се организира през януари следващата година в Ню Орлиънс, Съединени американски щати.



Коментарите на Мис Боливия попадат в закононарушението расизъм и дискриминация и в случай че уредниците на " Мис Вселена " не подхващат ограничения, ние ще пристъпим към дело, закани се Роксана Грац, началник на една от гражданските организации в Боливия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР