За председател на Народното събрание ГЕРБ-СДС предлага Росен Желязков, а

...
За председател на Народното събрание ГЕРБ-СДС предлага Росен Желязков, а
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС предлага Росен Желязков за председател на НС, а за зам.-председател Росица Кирова

За ръководител на Народното събрание ГЕРБ-СДС предлага Росен Желязков, а за зам.-председател Росица Кирова. Това съобщи водачът наГЕРББойко Борисовпред определените за депутати от партията, съобщи Novini.bg.

Вече 20 дни след изборите,партиите не престават да се държат като в предизборна акция.Всички дават обещание неща, които не могат да изпълнят. Хората се объркват и мислят, че това което им се приказва от неговите ръководители, е правилно.

Предложихме контактна група отпред с Плевнелиеви Паси. Росен Плевнелиев е изобретател на Христо Иванов и доста други, взехме решение, че ще приказват с тях, разяснява той.

" Знам, че се чувствате спечелили, само че българският народ не ни е отредил да управляваме независимо ". В сегашната конюнктура не може да се направи държавно управление, добави той. Днес за следващ път България излиза на финансовите пазари. При 4% рента до седмица, лихватаза заемите на странатавече е 5.65% придълг от 180 млн. лева

А са ни нужни над 5 милиарда. Това е дъгова серпантина. Инфлацията към този момент е 18,7%. Хората усещат над 100%. Финансовият министър е изпуснал всичките тези параметри. А инфлациятаняма нищо общо с войната, разкри Борисов. Как ще вършиме бюджет, който няма кой да го извърши. 2 година ние не сме в ръководството. Лети всичко надолу.

Те употребяват една и съща хватка, с цел да избягат от диалог по какъв начин може да се ръководи. Дефицитът е по-голям със 106%. Или това е 126,6% по-висок от мастърстките критерии. Затова те казватГЕРБда си направи държавно управление. С цялото си почитание към " Възраждане " и Движение за права и свободи - ще влезем в коалиция, единствено в случай че има национално единодушие, съобщиБойко Борисов.

Няма смисъл да се приказва за първи, втори и трети мандат - не е почтено към народа. Не е почтено да вършим държавно управление на малцинството, което няма да бъде подкрепено. Без първите две партии да поемат отговорност, няма по какъв начин да има стабилитет. Можем да желаяме от президента Радев да отпусне още няколко дни, до момента в който се сформира държавно управление.

Може да бъде експертен диалог, без нито един народен представител.Ако преди връчване на мандата не съумеете да договорите, няма смисъл. Вместо да се продължава с тази мъка, да отиваме на избори. Днес Кирил Ананиев споделил, че сме щели да подкрепим вторите... на избрана възраст, ерекцията и пикаенето не би трябвало да се изпускат, по тази причина какво му пристигнало и го споделил - когато говорите нещо, обърна се Борисов към депутатите, мерете си приказките и обяснявайте.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР