За предимствата на минималноинвазивните методи в лечението на варикозните вени

...
За предимствата на минималноинвазивните методи в лечението на варикозните вени
Коментари Харесай

Д-р Радев разказва за революция в лечението на разширени вени

За преимуществата на минималноинвазивните способи в лекуването на варикозните вени беседваме с доктор Ангел Радев - експерт по ангиология (съдова медицина), който от 2014 година е част от екипа на болница “Надежда”, където основава бранш по ангиология и миниинвазивно лекуване на разширени вени.

Основен акцент в работата му е минималноинвазивното лекуване на разширени вени, съдовата диагностика, профилактиката и лекуването на артериалните и венозните болести, както и скринингът и профилактиката на атеросклерозата.

Преминал е специализации в Съединени американски щати, Германия и Австралия в региона на актуалното лекуване на венозните болести. Участвал е в голям брой интернационалните обучителни курсове и конгреси. Д-р Радев е член на Българското сдружение по съдова хирургия и ангиология, Националното сдружение по ангиология и флебология и на Българското сдружение по ендоваскуларна терапия.

В какво се показва модерното лекуване на разширените вени? Защо в множеството клиники в България всеобщо ползват остарялото оперативно лекуване на пациентите, при изискване че единствено дребна част от тях допускат такова лекуване? Кое е присъщото за това заболяване и какви защитни ограничения би трябвало да съблюдават страдащите през летния сезон?

Отговор на тези и още въпроси, вижте в изявлението с доктор Ангел Радев в zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР