За пръв път в България професионален футболен клуб отваря училище

...
За пръв път в България професионален футболен клуб отваря училище
Коментари Харесай

Ботев отваря футболно училище

За пръв път в България професионален футболен клуб отваря учебно заведение за момчета и девойки от 5 до 13 годишна възраст. Всяко дете може да се запише и да стане част от огромното “жълто-черно ” семейство.

Училището ще отвори порти на 19 септември. В програмата са планувани тренировки по 2 пъти седмично, като треньорите в учебното заведение ще са по този начин познатите и положителни експерти от клубната академия.
 Официално: Вписаха в Търговския указател всички промени в Ботев Официално: Вписаха в Търговския указател всички промени в Ботев
Всяко дете има опцията да покаже своят гений и да се причисли към учебното заведение на Ботев (Пловдив). Годишната такса е на стойност 495 лева (или 55 лева на месец). Записвайки се, всички деца ще имат опцията и да получат цялостна екипировка на Ботев от Макрон единствено за 250лв.

Училището ще стартира с 4 събития на следните дати: 19, 23, 26 и 30 септември. Участието в тези пробни интервали е изцяло гратис за всички!
 Изграждат поливната система на Изграждат поливната система на " Колежа "
По време на цялата образователна година, за децата ще има поредност от другарски футболни срещи и шампионати, както и ще бъдат включвани в разнообразни начинания и участия дружно с първия тим на Ботев, треньори и щаб. Най-талантливите деца ще имат неповторимата опция да бъдат промотирани в футболната академия.

Всички деца ще имат особено присъединяване във всички клубни събития и действия, в това число придружаване на играчи до формалните мачове, присъединяване в открити тренировки с професионалните играчи, занимателни дни и доста други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР