За пръв път в България е създадена хранителна добавка, в

...
За пръв път в България е създадена хранителна добавка, в
Коментари Харесай

За да е в равновесие храносмилателната ни система

За пръв път в България е основана хранителна добавка, в която всеки съставен елемент е извлечен от лимеца и билките на родната земя. Отглеждат се в биосферен резерват „ Странджа “.

Продуктът е въодушевен от откритията за храненето на античните траки и възпроизвежда състава на почвата тъкмо подобен, какъвто е бил преди хилядолетия. е създаден с върхови технологии от екипи на български проучвателен институти.

Отличава се със наличието на новаторски пребиотичен комплекс. Той „ способства за последващото разгръщане на потребните микробиомни варианти в чревния тракт и усъвършенства салдото “, гласи умозаключение от проучване на растежните им характерности, направено от доцент доктор Галина Стоянчева в Института по микробиология при Българска академия на науките.

Значимият резултат се реализира с помощта на комплекс, който контролира обмяната на веществата и възстановява киселинността в организма. Той е напълно естествен, растителен, безглутенов водоразтворим гранулат, който е лесноусвоим. Свойствата му обезпечават клетъчно хранене.

Съдържа извлеци от лимец с растителен силиций, антиоксиданти, витамини от група В и минерали. Съчетанието им с пребиотиците пектин, инулин построява субстанция, чието асимилиране води до смъкване на холестерола.
Хранителната добавка „ Тракеия Баланс Храносмилателна система “ възпрепятства или редуцира пораждане на гнилостни процеси в дебелото черво и спомага за балансиране функционалностите на храносмилателната и отделителната система
Странджанският билков чай, плодовете на планинския лимон, екстрактът от метличина, лайка и мента работят противовъзпалително.

Екстрактът от корени на планински очиболец оказва помощ за предотвратяване и възобновяване на лигавицата на стомаха при увреждания, породени от стрес или алкохол. Отвежда непотребните течности при отоци или нараснало кръвно налягане заради лекия си диуретичен резултат.

Ползите от приема на хранителната добавка „ Баланс храносмилателна система “ са с потвърдено клинично влияние. „ Баланс храносмилателна система “ попълня дефицитите от скъпи субстанции в организма, потребни за профилактиката, и подарява дълголетно здраве. Здравето е баланс. Името на салдото е.


Владимир Иванов, 53 година, от София: Измъкнаха детето ни от 3-годишен пъкъл!

„ Съпругата ми Бетина и аз от две години ползвахме добавките на „ Тракеия “. Освободихме се от разнообразни здравословни проблеми, само че паниката ни беше за нашето бебе Ханна. Когато беше на 6 месеца, откриха съществуване на бактерия Clostridium (патоген измежду причинителите на ботулизъм и тетанус, бел. ред). Тя плачеше и се гърчеше от болежка, тъй като коремчето ù очевидно се подуваше при банкет на храна, а имаше вкус. Лекарите предписаха антибиотици, които унищожиха бактерията, само че положението на Ханна се утежни заради цялостен дисбаланс в храносмилателната система. Настъпи същински пъкъл за близо три години! Водихме я при най-малко 10 експерти, които подвигаха ръце, а диетите не даваха резултат.

Тогава взехме решение да опитаме с добавката на „ Тракеия “. Само за няколко месеца настъпи усъвършенстване. Очевидно стимулираше организма самичък да работи. Сега Ханна е на 4 години. Стана неузнаваема и пораства здрава. За нас е цяло знамение, че тя се оправи! “

За контакти:
София, ул. „ Варна “ 50trakeya.com
+359 892 749 699
[email protected]

Статията е оповестена в Списание 8, бр. 12/2023 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР