За пръв път роден фестивал е поканен да стане част

...
За пръв път роден фестивал е поканен да стане част
Коментари Харесай

Sofia Live Festival получи голямо признание от Европейската фестивална асоциация

За пръв път роден фестивал е поканен да стане част от асоциацията. В нея членуват едни от най-големите и именити имена като INmusic festival, Pinkpop, Nova Rock, Rock am Ring, Rock im Park, Rock Werchter, Exit Festival, Sziget Festival, Wacken Open air, Primavera Sound.

 

От основаването си през 1998 година организацията се превърна  най-важната асоциация на европейски фестивали за известна музика. Днес той съставлява 112 фестивала и асоциирани членове от 26 европейски страни.

 

Sofia Live Festival се трансформира в блестящо събитие от културния календар на столицата. Зад фестивала стои и Министерството на културата. През 2022 година Sofia Live Festival разшири своя потенциал, дни и музикална стратегия, запазвайки задачите на събитието за поддръжка на националната музикална сцена, изкуства, развиване на публиката, изобретателни решения и многообразие.

 

След като завоюва почитание в промишлеността и на държавно равнище, YouRope има силата да лобира за всички правни и индустриални въпроси, свързани с европейската фестивална сцена, както и по отношение на други асоциации в бизнеса с музика онлайн и региона на културата.

 

Членството в асоциацията значи многомилионна публика и още по-голям обсег. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР