За пръв път от четири години Бургас може да си

...
За пръв път от четири години Бургас може да си
Коментари Харесай

Добрата новина! Криминалистите на Първо РУП избавиха Бургас от румънските измамници

За пръв път от четири години Бургас може да си отдъхне от издевателството на румънските измамници, които всяко лято нападат жителите и гостите на града с до болежка позната скица за събиране на пари.

Всеки път при започване на сезона мургавите шарлатани от северната ни съседка плъзват по централните улици и огромните търговски обекти със сини папки, обозначени с флага на Европейски Съюз.

Използвайки жестове и мимики, в началото те подвеждат хората, че събират подписи за създаване на център за глухонеми в Румъния, само че в последна сметка принуждават „ жертвите си “ да създадат и парично подаяние.



Схемата е една и съща от години, позната е на огромна част от бургазлии, само че постоянно се намират наивни хора, най-вече туристи, които да паднат в клопката.

Флагман.бг алармира неведнъж за набезите на румънските гастрольори .

Лято 2019 не стартира по-различно – припомняме, че още през месец май мамалигарите бяха засечени в центъра на Бургас да ползват тарикатските си номера.  Този път обаче реакцията на бургаската полиция беше светкавична и обезврежда казуса още в зародиш.

Проверка на Флагман.бг откри, че след серия срещи с криминалистите от Първо РУП-Бургас, румънските измамници сами са решили да изоставен Бургас.

Виждайки, че в морския град номерата им повече няма да минават, шарлатаните са се насочили към вътрешността на страната, където контролът не е толкоз непоколебим.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР