За пръв път от 20 години на Българското Черноморие най-малко

...
За пръв път от 20 години на Българското Черноморие най-малко
Коментари Харесай

Скандал в ефир с Ревизоро - не говори за Натура 2000, Виктор Николаев му каза да си говори сам

За пръв път от 20 години на Българското Черноморие минимум се е строяло, минимум излъчвания от леки коли, минимум чадъри – поради ковид. Хората стачкуват за нещо от 20 години, тъй като вършат политика, аз с политика не се занимавам. Това съобщи екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро
Законът за биологичното многообразие го чакаме от 2007 година, в случай че не го приемем, ще има наказания от Европа. На 90% съм се съобразил със Зелените в закона, твърди Ревизоро.
. Ревизоро единствено съобщи, че нито един от текстовете, които той не е внесъл в Министерския свят, не го поддържа. Припомняме, че част от противоречивите текстове са на Валери Симеонов и НФСБ – да може притежатели на земи да вземат участие в ограниченията, които ще бъдат прилагани в техните имоти и земи в " Натура " 2000 ", а Ревизоро е кандидатура от „ Обединени патриоти ”. Какво тъкмо още желае Валери Симеонов, което изключва научният метод в екологията – припомнете си ТУК!
" Тази контра, с която влизате в диалога, извънредно доста ме тормози ", добави Николаев, който му сподели, че не му е политически конкурент, с цел да приказва по този начин.
" То е спряно, спряно е строителството, с акт на ДНСК ", съобщи Димитров за Алепу. Според него, природозащитниците желали 10 акта, само че след това щяло да има съд за страната.
Един публицист не пристигна да види новата пречиствателна станция по Черноморието, само че дадохте час и половина за един „ може би нечист канал във Варна ”, продължи екоминистърът със скандалното си държание. Той засяга видяното и от Космоса замърсяване с фекални води на Варненското езеро.
Като разбрах, че всичко, което желая да направя, не може да стане, по-добре да дадем парите на общините за публични поръчки, изясни Димитров политическата си визия за ръководство на бранша. Той добави, че завършил с екозаконодателството през този мандат.
" Може ли да не наподобява безчовечен застроено и обезобразено Черноморието ни? Не Ви упрекваме, чудим се за какво няма надзор ", разяснява Николаев.
За абсурда с естествен парк " Рила " и чакълените екопътеки, Димитров даде обещание наказания, само че говореше по този начин: " Те ще си сложат глобите ". По думите му, екскаватор там няма място.
Екоминистърът упрекна и, че компаниите, получили боклуци от обработката на остарели батерии от " Монбат " на братя Бобокови, загробвали половината в България нелегално, а имали лицензи да ги съхраняват.
За край Димитров се оплака по какъв начин локалната власт правела сметища по " Натура 2000 " и упрекна публицистите по какъв начин щели да дойдат и да кажат: " Как не Ви е позор? ". " Недейте да мислите, че някой ги прикрива. Те са лавина, всяка седмица по 5-6 случая, а ние сме единствено 480 ", продължи Димитров безусловно да хленчи. И откри, че не можел да бъде във всяка община и " на всяко Трудово-кооперативно земеделско стопанство ". Той се оплака, че Министерство на околната среда и водите станало проверяващ орган, което му пречело на естествената работа и добави, че щял да си изкара мандата, само че проблемите били по завещание и безусловно оплака идващия на неговия пост.
Още: " Природозащитниците: Долу ръцете от Закона. От морето, планините, реките (ВИДЕО) "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР