За пръв път от 10 години насам M&M`S®, водеща марка

...
За пръв път от 10 години насам M&M`S®, водеща марка
Коментари Харесай

Емблематичната марка M&M'S® на Mars представя нов герой за първи път от десетилетие насам

За пръв път от 10 години насам M&M`S®, водеща марка от фамилията на Mars, уголемява сладкия си екип с въвеждането на нов воин – бонбон с името Лилавата (Purple). Междувременно, марката ще продължава да употребява световното си въздействие за основаване на по-добър свят и да оказва помощ на от ден на ден хора да се усещат приобщени.

Лилавата – новият член на фамилията на M&M`S®, е отличаващ се женски персонаж, който поддържа дамите и е фокусиран върху сплотяването им. Отличава се с умеенето да показва себе си намерено и да приема себе си такава каквато е. Нейното ясно съзнание е движещата мощ зад естествения ѝ сексапил и приятно-странна природа. Тя се причислява решително към останалите шест основни герои на M&M`S® с задачата да предизвиква хората по света да се гордеят с идентичността си, тъй като това ги прави неповторими.

Скорошно изследване сподели, че поколението Z (което през днешния ден съставлява една трета от населението) прави оценка и държи на характерността, приобщаването и достоверността, като това са водещите полезности, които ги сближават. Съвременното обществото все по-усилено предизвиква хората да одобряват себе си такива каквито са и да се гордеят с уникалността си. Отчитайки това и опирайки се на тези полезности, M&M`S® си е сложила амбициозната цел и задача да спомогне за увеличение на възприятието за принадлежност на 10 милиона души до 2025 година

„ Годината е доста значима за марката M&M`S и Mars и ние с горделивост следваме задачата да създадем свят, в който всеки се усеща признат и принадлежащ. Представянето на най-новия бонбон на M&M`S – Лилавата, е идната стъпка в нашето пътешестване за реализиране на задачите ни. Вярваме, че доста почитатели на марката ще се припознаят в нея. Честността ѝ и обстоятелството, че се гордее с различността си, я открояват и я вършат неповторима. Това е една и от главните цели на компанията – да стимулира хората да отстранен бариерите, които им пречат да покажат разликите си и да се усещат приобщени “, сподели Ваня Вагич, управител „ Корпоративни въпроси “ в Mars, Inc. за района UBBAI.

Но това не е всичко! Вярвайки, че заниманието е един от най-ефективните принадлежности на марката за основаване на взаимоотношения, Лилавата ще се показа по отговарящ метод с дебютна ария, отдадена на положителното, и клип към нея. Идеята е посредством силата на музиката, която има неповторимата дарба да сплотява, хората да бъдат подтиквани да одобряват своята същинска същина. По време на първото си интернационално осъществяване, Лилавата получава мощна поддръжка от останалата част от екипа на M&M`S – Червеният, Жълтият, Оранжевият, Кафявата, Синята и Зелената, дружно с музикантите, танцьорите и артистите, които са подбрани за задачата деликатно, въз основа на тяхното разбиране на полезностите на M&M`S, гений, дарба да сплотяват хората и да одобряват себе си.

Феновете могат да чуят новото парче в обществените мрежи на M&M`S и във всички огромни стрийминг платформи за музика, като в същото време могат поддържат разнообразните и приобщаващи изкуства, тъй като при всеки стрийминг на видео ще бъде направено подаяние от 1 $ (до 500 000 $ общо) за Партньорството със Sing for Hope е част от – световна самодейност, чиято цел е посредством даване на запаси, менторство, благоприятни условия и финансова поддръжка в региона на изкуствата и развлеченията, да подсигурява осъществяването на задачата на марката – хората имат достъп до прекарвания, в които всеки се усеща принадлежащ.

Компанията Mars от доста години обръща огромно внимание на обществените проблеми и тематиката за приобщаването, с изключение на с цел да усъвършенства бизнеса си, само че и да увеличи информираността на обществото за провокациите, пред които са изправени всекидневно уязвимите групи. Това, наред с други неща, включва ангажираност към образуването на уравновесени по повод пола мениджърски екипи, ръководство на разнообразието в рекламите (водено от Института Geena Davis) и присъединяване самодейностите за битка със стандартите на организацията „ Организация на обединените нации дами “.

Допълнителна информация по отношение на новия воин на M&M`S почитателите могат да открият в сметките на M&M`S във,,, или да отидат на

ЗА MARS, INCORPORATED

През повече от стогодишна си история Марс, като световен фамилен бизнес, се управлява от убеждението, че светът, който желаеме на следващия ден, стартира с метода, по който вършим бизнес през днешния ден. Днес Марс е компания, която се трансформира и развива, потвърждавайки своя непрекъснат ангажимент да оказва позитивно влияние върху света. Разнообразната и пъстра гама от сладкарски произведения, храни и артикули и услуги за грижа за домашните любимци сочат в една и съща посока - към сполучливо бъдеще. С продажби за повече от 40 милиарда $ компанията е световно дружество, което създава някои от най-обичаните марки в света: M&M`s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN`S® и COCOAVIA®. Марс е със седалище в Маклийн, Вирджиния, Съединени американски щати, и оперира допълнително от 80 страни. Петте правилото на Mars - качество, отговорност, реципрочност, успеваемост и независимост - въодушевяват повече от 125 000 сътрудници да работят всеки ден, с цел да основат утрешния свят, в който планетата, хората и домашните любимци могат да процъфтяват.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР