За пръв път CINELIBRI И VIVACOM организират фотографски конкурс, който

...
За пръв път CINELIBRI И VIVACOM организират фотографски конкурс, който
Коментари Харесай

CINELIBRI и VIVACOM организират фотографски конкурс

За пръв път CINELIBRI И VIVACOM провеждат фотографски конкурс, който търси красивия образен прочит на слогана „ Любов сред редовете “.
Четвъртото издание на кино-литературния фестивал тази година ще показа над 45 забележителни кино акомодации на едни от най-хубавите литературни творби. Във фотографския конкурс могат да вземат присъединяване всички, които имат предпочитание да пресъздават взаимното привличане сред кино и литература.

Постоянен блян на уредниците на фестивала и на VIVACOM като главен сътрудник, е да обогатяват всяко последващо издание със съпътстващи събития, които да предизвикат по друг метод въображението на публиката и да я трансформират в деен участник в прекарването Cinelibri.
След големия интерес по време на миналогодишното издание на фестивала към тематичната галерия на младия фотограф Ивайло Петров, тази година VIVACOM  и Cinelibri имат за цел да предизвикат въображението на всички, които желаят през обектива  си да покажат любовта сред редовете.
Участниците в състезанието би трябвало да показват своя авторска снимка, чийто сюжет е въодушевен от киното или литературата, продължавайки играта на Cinelibri сред думи и визия. Чрез своите фрагменти създателите ще споделят с публиката на изложбата своя персонален прочит на обичан филм или книга.

Всеки искащ може да разгласява до 3 авторски фрагмента в формалното събитие във Фейсбук „ Фотографски конкурс „ Любов сред редовете “ или да ги изпрати като персонално известие на страницата на уредниците до 14.09.2018 година
Постъпилите фотоси ще бъдат селектирани от жури в състав  Жаклин Вагенщайн, Гергана Мудова, Георги Лозанов, фотографът Ивайло Петров и куратора на изложбата Мариета Ценова.
10-те най-атрактивни фотографии ще бъдат публикувани цифрово, само че най-много ще бъдат включени в тематичната фотографска галерия „ Любов сред редовете “, част от кино-литературния фестивал CINELIBRI 2018 в Градската градина на София пред Народен спектакъл „ Иван Вазов “ в интервала 1 – 20 октомври 2018 година А един от създателите на определените за изложбата фотографии ще завоюва и атрактивния фотоапарат за инстантни фотоси Leica Sofort съпроводен с плаки.
Повече за фестивала, както и цялостните правила на състезанието можете да откриете тук: https://www.facebook.com/events/705372176463991/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР