За пръв път чувам, че да поискаш наем на имот

...
За пръв път чувам, че да поискаш наем на имот
Коментари Харесай

Веселин Марешки: За пръв път чувам, че да поискаш наем на имот е изнудване

За пръв път слушам, че да поискаш наем на парцел е изнудване. Вярно, че аз не съм обозначил по никакъв метод, че съм притежател, само че мисля, че се знае.
Това съобщи пред Нова телевизия водачът на “Воля” Веселин Марешки. Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че той е наказан за изнудване на 4 години отнемане от независимост.

„ Както първата присъда на първа инстанция, че съм почтен, както и тази, че съм отговорен, са междинни звена. Важното е какво ще каже третата инстанция. За по-голямата част непредубедени фенове е ясно, че аз съм невинен”, разяснява Марешки.

По думите му моментът е бил селекциониран доста добре, с цел да може политик, въпреки и не на първа инстанция и че правосъдната система е самостоятелна.

" Нямам никакво желание да тичам, ще се пазя тук в България, Бог ми е очевидец, че аз съм почтен “, сподели Марешки.

Марешки е и лицето, което поддържа конституционните промени, импортирани за разискване в Народното събрание от ГЕРБ, без обаче да е прочел плана. Променлива бе и позицията му по тематиката, преди да стане ясно, че се е подписал под плана. Междувременно пък стана ясно, че на концесия е бил предан плаж “Кабакум”, който попада в ръцете на някогашен народен представител от “Воля”.

“Убеден съм, че откакто един плаж е доста по-стойностен от моята независимост, насочвам оферта към президента - безплатно да му подаря плажа и той да си подаде оставката и той да стане един олигарх с плаж”, уточни Марешки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР