За пръв път Audi представя на големия екран своето виждане

...
За пръв път Audi представя на големия екран своето виждане
Коментари Харесай

Audi създава първия си концептуален модел за анимационен филм

За пръв път Audi показва на огромния екран своето виждане за футуристичен дизайн и подвижност под формата на Audi RSQ e-tron - приказен виртуален концептуален автомобил, основан особено за анимационния филм на Twentieth Century Fox " Шпионски бъркотии " (оригинално заглавие " Spies in Disguise " ).

Задвижваният напълно от акумулаторни акумулатори електрическия модел е дело на експертите от Audi Design в съдействие с Blue Sky Studios и съчетава автоматизираното шофиране с изкуствен интелект с технология на промяна. RSQ e-tron е каран от супершпионина Ланс Стърлинг, озвучен от Уил Смит и към този момент беше показан онлайн в филмовия откъс на новия филм. Очаква се фамилният анимационен филм да излезе по кината през месец септември 2019 година.

Със своя холограмен скоростомер, електрическо задвижване и изцяло автоматизирана технология за ръководство, двуместният концептуален автомобил въплъщава напълно авангардния стилистичен език на марката Audi. Във кино лентата, суперагентът Ланс Стърлинг се нуждае от мощен и бърз автомобил, който да добави неговите изключителни умения - наред с впечатляващите характерности като изцяло автоматизирания режим на придвижване и многочислените електронни системи за асистенция на Audi, концептуалният автомобил предлага и специфични благоприятни условия, предопределени за потребностите на тайните сътрудници.

" В процеса на планиране в Audi използваме авангарден цифров метод, който е използван както с създаването на фантастични планове, по този начин и в основаването на модели за серийното произвеждане ", показа Франк Римили, началник на Студио за външен дизайн 3 в AUDI AG.

Audi RSQ e-tron притегля общественото внимание към технологията e-tron за цялостна електрическа подвижност като част от същността и тактиката и на марката Audi.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР