За повечето от нас майката е първият човек, с когото

...
За повечето от нас майката е първият човек, с когото
Коментари Харесай

Какво говорят за мъжа отношенията с майка му?

За множеството от нас майката е първият човек, с който сътворяваме най-близки връзки, и човек с който постоянно имаме най-общи полезности и светоглед.

Много е потребно да обърнете внимание какви връзки има вашият фаворит и майка му. Това е извънредно показателно за неговата персона и за това по какъв начин той се отнася към дамите като цяло.

Вижте дали ще забележите някои от следните неща:

1. Мъжът изцяло заобикаля своята майка
Не тъй като няма време, а тъй като майка му внася ужас в живота му. Това значи, че не може да я постави на място, да ѝ каже напряко, че не му харесва, когато тя му приказва глезено, да вземем за пример. Тогава най-вероятно той и в живота не е убеден в себе си и е привикнал да угажда на другите, а не да отстоява своите ползи.

Да, той се харесва на хората, само че плува по течението, без да се старае да съставлява нищо изключително в обществото. Ако сте доста амбициозна персона, подобен вид мъже ще ви нервира. Ако сте по-скоро интроверт, подобен мъж е тъкмо за вас.

Той може да бъде малко пасивно-агресивен, само че надали ще си тръгне от вас. Може би просто тъй като не желае проблеми. Но в случай че те се появяват, тогава той става доста безсъвестен в решаването им – пригответе се за компликации и кавги.

2. Майка му ръководи живота му
Той не може нищо да каже или направи без маминото утвърждение, даже в случай че е към този момент на 40. В подобен случай има единствено един вид - бягайте! Да, този мъж ще се грижи за вас и ще се отдаде. Да, той е убеден, че дамите би трябвало да се ценят и почитат. Всичко дотук добре, само че... в живота му постоянно ще има единствено една основна жена и това няма да сте вие. Това ще бъде постоянно неговата майка. Това значи, че всяко значимо решение ще зависи от това какво желае тя, а не вие като двойка.

3. Той намерено ненавижда майка си
Този мъж таи голяма засегнатост, а това ще се отрази на вашите връзки. Той може да бъде сполучлив предприемач, само че с мъртва хватка. Пазете се! Такива мъже постоянно се трансформират в женомразци.

Каквото и да е направила майка му, като възрастен мъж той въпреки всичко към този момент може да откри връзки с нея или най-малко да се научи на неутрално отношение към нея. Ако той не желае да изгони обидата, ще бъде ядосан и на вас като на представител на женския жанр. Ще го обслужвате, а не дай си Боже също да го обидите.

4. Той се опасява да не разстрои майка си
Той е в близки връзки с майка си, само че тя не ръководи живота му. Вместо това мощно се опасява да не я нарани, тъй като доста деликатно и от време на време скрито прави това, което желае, изключително в случай че знае, че на мама това не ѝ харесва.

И това е неприятен табиет. Този мъж може да направи за вас всичко, което желаете, само че зад тила ви ще направи това, което в действителност желае той. А кой обича тайните в една връзка?

5. Той е изцяло завързан към майка си
Това са случаите, когато освен самата майката се обажда през час на „ синчето “, само че и той непрекъснато ѝ споделя всичко. Да, тъй че тя знае всички детайлности, даже и за персоналния му живот!

Този мъж почита дамите и е подготвен да чуе мнението на дамата до себе си, само че той не е зрял и независим, с цел да взема решения. Той оказва помощ на всички и по едно и също време се оплаква от това. Той зависи от другите. Да, има потребност от мощна жена, само че нужен ли на нея подобен мъж?

6. Мама – най-хубавият му другар
Идеалният вид: когато мъжът е добър другар с майка си, само че може да ѝ каже, в случай че нещо не му харесва в постъпките ѝ. Това е убеден в себе си мъж. Жената не ръководи живота му и не го манипулира.

И в случай че майка му не харесва дамата, която той е избрал, то може да я изслуша, само че няма да се подчини на майчините решения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР