За повечето жени е предизвикателство да изберат подходящия сутиен за

...
За повечето жени е предизвикателство да изберат подходящия сутиен за
Коментари Харесай

Как да изберем подходящия за нас сутиен

За множеството дами е предизвикателство да изберат подобаващия сутиен за тяхната форма и размер и постоянно се случва да останат разочаровани от своя избор. За да не се окаже извършването на покупки на сутиен неприятно и объркващо прекарване, ние се свързахме с консултантите на, които да ни срещнат с разнообразни типове сутиени, налични на пазара и да улеснят избора ни.

СУТИЕН, НАМАЛЯВАЩ БЮСТА

Както можете да се досетите от името му, този вид сутиени служат да понижат образно бюста и са желани от дами, които желаят гърдите им да наподобяват по-малки и по-добре завършени. При избора на подобен сутиен е добре да търсите някои от следните характерности, като да вземем за пример безшевни чашки или такива с цялостно покритие, да е направен от твърда материя и с необятни удобни презрамки. ви оказват помощ да придобиете равен и натурален бюст, какъвто постоянно сте желали. С тях гърдите ви наподобяват равномерни и уравновесени под всяко облекло.

PUSH-UP СУТИЕН

Повдигащият или така наречен push-up сутиен е предопределен да повдигне гърдите нагоре и да направи деколтето ви по-привлекателно. Гърдите ви ще наподобяват по-големи поради дребните възглавнички в чашките. Подходящ е и за дамите с по-голям бюст, като в този случай придава изпъкнало деколте и нежно покачване. Съществуват разнообразни модели повдигащи сутиени, по тази причина би трябвало да изберете най-подходящия за вас по отношение на размера и формата, която желаете да постигнете и тоалета, който сте подбрали.

СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ

Този вид сутиени са най-подходящи за дами с по-голям размер на бюста, които не желаят спомагателен размер. Свободните и леки чашки усъвършенстват естествената форма на гърдите, като им придават завършен и грациозен тип. Ако търсите комфорт и желаете да се чувствате свободни през целия ден, този вид сутиени ще ви паснат съвършено.

https://www.malltohome.bg/product/triumph-true-shape-sensation-sutien-bez-podplanki?utm_medium=pr&utm_source=webground&utm_campaign=triumph

СУТИЕН С ИЛИ БЕЗ БАНЕЛ

Сутиените с банели обезпечават спомагателна опора за дамите с по-голям бюст, а на тези с по-малък обезпечават покачване. Чашките могат да бъдат с или без подплънки.

Логично, другият тип сутиени нямат банел. Така че, в случай че сте усещали неприятно подпиране или боцкане преди, те са тъкмо за вас. И в случай че мислите, че не са поддържащи, мощно грешите. Тези сутиени имат здрави долни елементи, с цел да обезпечат на гърдите ви нужната опора, комфорт и покачване, изключително на тези с по-малки до междинни гърди.



https://www.malltohome.bg/product/triumph-peony-florale-sutien-s-banel?utm_medium=pr&utm_source=webground&utm_campaign=triumph

ОФОРМЯЩ СУТИЕН

са особено проектирани да придържат тъканта вътре в чашката на сутиена и са извънредно подобаващи за дами с по-голям и висящ бюст. Те освен предлага цялостно покритие на гърдите, само че също по този начин обезпечават здрава опора и комфорт денем.

Сега, когато знаете за известните стилове сутиени, които се оферират на пазара, ще ви бъде по-лесно да се ориентирате кой е верния за вас и вашите потребности! Опитайте се да се забавлявате до момента в който пазарувате и не забравяйте да експериментирате с формите, цветовете и материите, тъй като сутиените могат да бъдат също толкоз израз на вашия фешън нюх и еднаквост, колкото и това, което носите над тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР