За повечето жени да сънуват изневяра е усещане много близко

...
За повечето жени да сънуват изневяра е усещане много близко
Коментари Харесай

Сън за изневяра: защо го сънувате и какво означава

За множеството дами да сънуват невярност е чувство доста близо до действителното

Без значение дали се случва в действителност или се сънува невярност, ужасът е кадърен да сковава множеството представителки на по-нежната половина на света.

И в тази ситуация приказваме не за неговата невярност, а за това, че те изневерява, въпреки и единствено на сън. Разбира се, същото се отнася и за мъжете, само че дамите по-често се замислят върху това, което са сънували.

Как се случва това? Много просто. Връзката ви е естествена, без разтърсвания, даже щастлива (в множеството моменти). Но нощес сте сънували, че сте прекарали нощта с някой различен.

Мисълта, че сте изневерили на колегата си, може да бъде разочароваща, тъй като не сте го желали.

Но имат ли такива сънища значение?

Дори в случай че към момента желаете колегата си и няма да му изневерите в действителния живот, сънищата за различен човек могат да предизвикат мисли, че нещо не е наред във връзката ви. Все отново Фройд не е ли споделил, че нашите сънища разкриват подсъзнателните ни стремежи?

Въпреки казаното от Фройд, сънуването за невярност не значи безусловно, че желаете да изневерите на колегата си.

Според Даниел Форша, лекар по логика на психиката, има още един прочут психолог, който си коства да се спомене, и неговото име е Карл Юнг. Според Юнг сънят не разкрива безусловно потиснати стремежи. Може да демонстрира избрани събития, които се случват в живота на човек.

Сънуването за невярност може да значи доста разнообразни неща, според от това какво са ви научили, каква е вашата просвета и образование по отношение на изневярата.

За някои изневярата може да е знак на неспазени обещания

Може би сте си дали обещание нещо, само че в този момент желаете да го откажете. Например, дали обещание сте си да напуснете работата си, само че по-късно сте трансформирали решението си. Ако сте мислили да нарушите заричане , вашето подсъзнание може да го пояснява като машинация в сънищата ви. Затова може би сходни сънища нямат нищо общо с леглото. Но не постоянно.

Сънят, че изневерявате може да се появи, в случай че харесвате различен човек

За някои сън, в който изневеряват може да идва от автентичен флирт или привличане към някой различен, друг от сътрудник. Това оповестява Джеса Цимерман (Jessa Zimmerman), сертифициран секс терапевт.

Според нея, в случай че насън видите съответен човек, изключително някой, който познавате в действителния живот, би трябвало да помислите дали този човек ви притегля, дали е имало предпочитание да флиртувате с него.

Цимерман споделя, че сънуването на невярност дава опция да оцените връзката си. Доколко сте удовлетворени от връзките си с колегата си, изключително що се отнася до леглото? Помислете дали сте задоволени от това какъв брой постоянно сте сами, дали изразявате желанията си и по какъв начин реагира сътрудникът ви.

Ако не сте удовлетворени от интимния си живот, сънищата за невярност могат да бъдат проблем

Опитайте да говорите с колегата си за връзката, с цел да намерите решение.

Не забравяйте, че сънищата, които демонстрират действителни проблеми във връзката ви, не се случват просто по този начин. Най-вероятно към този момент знаете, че нещо не е наред и сънищата са единствено удостоверение за това.

Ако във връзката ви всичко е наред, тогава сънят за невярност евентуално е просто сън. В този случай, откакто се разсъните, би трябвало да се отпуснете. Не е нужно да се чувствате отговорни поради това, което сте сънували. Ние не знаем по какъв начин се появяват сънищата и каква е тяхната цел, по тази причина не трябва да самообвиняваме.

Понякога сънищата разкриват нашите най-съкровени стремежи, само че постоянно те са просто сънища, които имат за цел да забавляват нашите спящи мозъци.

Инфо: horoscopes.rambler.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР