За повечето хора началото на деня е немислимо без кафе.

...
За повечето хора началото на деня е немислимо без кафе.
Коментари Харесай

Уникалният аромат на Pellini завладя Варна! Подарете си едно неповторимо кафе изживяване в Coffee Love Fresh

За множеството хора началото на деня е немислимо без кафе. Но не какво да е кафе - то би трябвало да е тонизиращо, с несравним мирис и да ни накара да се усмихнем.



Всичко това ви предлага заведението Coffee Love Fresh, което разполага с необятна гама от аромати и усети на марката кафе Pellini .


То се намира в центъра на Варна - на прелестно и умерено място на адрес ул. " Георги Бенковски " 41. Името му подсказва какво ви чака там - ободряващо кафе, съчетано с прясно изцеден фреш от най-различни плодове, поднесени с обич. Към тях можете да се насладите и на страхотни десерти, приготвяни на място.

Сред кафе специалитетите в Coffee Love Fresh са карамелено лате, шоколадово, бисквитено, маршмелоу, пъмкин спайс лате, медено и други.


За притежателите на Coffee Love Fresh кафето е като вяра. Те работят с асортимента на Pellini - марка, която се е наложила в годините по целия свят. Разнообразието е голямо и ще задоволи и най-изтънчения усет на пристрастените към кадифената напитка.



Сред тях са Pellini Gusto bar N1 Vellutato, Pellini Superiore, Pellini Top 100 % Арабика, Pellini Aroma Oro и други. Кафето се предлага на зърна, мляно или на капсули.

 


Всеки, който е влезнал в Coffee Love Fresh, става негов ревнив почитател. Заведението разполага с..... места. Подходящо е за приятни срещи с другари, както и за родители с дребни деца.



За контакти: 
Варна, ул. " Георги Бенковски " 41
Телефон: 0892234441
Последвайте Coffee Love Fresh във фейсбук, с цел да виждате всички промоции в менюто!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР