За повечето бъдещи булки намирането на перфектната приказна рокля е

...
За повечето бъдещи булки намирането на перфектната приказна рокля е
Коментари Харесай

Най-скандалните сватбени рокли

За множеството бъдещи булки намирането на съвършената приказна рокля е най-голямата грижа, когато става дума за планирането на тяхната женитба.

Но за някои ексцентрични булки и сватбени дизайнери, огромният ден е опция да се разбият разпоредбите и да се покажат смели и постоянно изцяло безумни модели, които няма по какъв начин да останат незабелязани и незапомнени от гостите на сватбата. Каналът демонстрира някои от най-странните сватбени рокли в света, които потвърждават, че за някои дами вие в никакъв случай няма да изглеждате необичайно.

Австралийски фешън дизайнер направи булчинска рокля от презервативи , която съгласно него е апел за по-безопасен секс. Но локалната общественост бе скандализирана от латексовото създание и изиска роклята да бъде махната от витрината на магазина. Някои булки по света обаче откриха тази концепция за истинска, занимателна и практична.

В други случаи се демонстрира повече плът от колкото плат. За мнозина воалът е значима част от булчинската рокля, само че за някои булки очевидно той е главната част от тоалета. За най-смелите не е необходим и воал – бикини, сутиен, жартиер и венец в косите, са задоволителни с цел да стигнат до олтара.
 сватбена рокля ThinkStock/Getty Images-->
В други случаи роклите си наподобяват обичайно, от бюста надолу, само че когато видите какво е решението в зоната на гърдите , онемявате от изненада. Положението е взривоопасно.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР