За последно видяхме любимата водеща на зрителите Нана Гладуиш когато

...
За последно видяхме любимата водеща на зрителите Нана Гладуиш когато
Коментари Харесай

Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями

За последно видяхме обичаната водеща на феновете Нана Гладуиш когато от хола си в Съединени американски щати се появи в българския ефир да поддържа миската Тасевска, която зае мястото й в „ Съдебен спор ”. Тя се появи от новия си дом в Маями, само че със страдание показа, че и там ще си остане макар, че се разбра какъв брой й липсва предаването.

Бившата водеща не разкри къде тъкмо е първокласната й къща, но  се видя, че дестинацията е  екзотично и топло място, където виреят палми. От прочут всемирски уебсайт настояват, базирайки се на лични източници, че семейство Гладуиш се е нанесло в Маями. Обитават затворен комплекс, а имението са купили преди години. След това фамилията няколко години поред ходеха там на почивки. Но толкоз доста им харесало в Маями, че решили да се открият за вечно там.

Нана и брачният партньор й Джонатан взели сложното решение, че зад Океана порасналият им наследник има по-голяма вероятност за развиване. Младежът от дете тренира тенис и то професионално. А тази година ще се състезава за купата на Маями Orange Bowl.А още през предишното лято родителите му го записали да учи там в лицей.

Емблематичната водеща на „ Съдебен спор ” споделила пред свои близки, че си мислела какъв брой ще й е мъчно надалеч от България, само че се влюбила в Маями и е сигурна, че сина й Джейсън там ще има по-добро бъдеще.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР