За последните месеци два тежки инцидента с жени, пропаднали в

...
За последните месеци два тежки инцидента с жени, пропаднали в
Коментари Харесай

Мъж отмъкна капак на шахта. Стори ли нещо полицията? ВИДЕО+СНИМКИ

За последните месеци два тежки случая с дами, пропаднали в шахти, станаха в София.

На този декор похищенията против металните уреди не стопират, а столичанка стана очевидец на следващите обири, и то осъществени измежду бял ден.  Сигналите, които тя подала до органите на реда - и то на два пъти, останали безрезултатни.

Жената споделя, че както била в своя апартамент, вниманието ѝ било привлечено от мощен звук. Оказало се, че мъж от ромски генезис измъкнал металния обръч на шахта, която поради повреда е построена в градинката пред блока ѝ.

Камелия П. незабавно се обадила на 112, с цел да предотврати кражбата. През това време господинът съумял да търколи металния пръстен на асфалта, а там не без старания съумял да го счупи на две елементи. Сложил ги в щайгата на колелото си и поел по пътя си.

През това време дамата подробно изяснява обстановката на диспечерите, надявайки се най-малко шахтата да бъде обезопасена.

Действията ѝ обаче отбелязали неуспех. Нито оборудването било обезопасено, нито се появили служители на реда.

Това обаче не е краят на неуместната и рискова обстановка. Въпросният мъж се върнал още веднъж, с цел да открадне металния похлупак и на другата шахта. Това разкрила столичанката, когато излязла на терасата си, тя видяла, че апашът към този момент е измъкнал металния пръстен и си го е приготвил за по-късно.

Тя незабавно подала нов сигнал на телефон 112 и още веднъж обяснила какво става. Изминали двайсетина минути от момента, в който ѝ споделили, че сигналът е признат.

От служители на реда нямало ни новина, ни кост, само че дамата снимала развиването на историята. Мъжът ефективно избутал металния пръстен на асфалта - по към този момент отработена работна методика!, а след това почнал с енергични удари да го млати в настилката.

Сега какво да чакаме? За полицията към този момент е късно - може би нови пропаднали и потърпевши хора...

Вижте целия роман за случая на Камелия П.
" Имам под терасата две шахти, сложиха преди години след две доста тежки повреди, споделям го, с цел да не се чудите за какво има шахтинасред полянката. Както и да е, преди седмица слушам странни шумове. Излизам на терасата. Един господин от ромски генезис, измъкнал металния пръстен, който е към капака на шахтата, търкулна го до асфалтираната част и стартира да го блъска в земята, до момента в който се счупи на две, метна го в щайга на колела и отпраши.

 Докато това се случва звъня на 112. Обяснявам в детайли и изчерпателно давам отговор на безчет въпроси. Накрая им споделям, че в случай че не пристигна полиция до 2 минути пича към този момент ще си е тръгнал, само че най-малко да изпратят някой да обезопаси шахтата. Резултатът е никакъв. Ни полиция, ни шахтата обезопасена. Днес излизам на терасата, поглеждам надолу и виждам, че и от втората шахта е махнат обръча, само че още не си го е изнесъл индивида, единствено си го е нагласил. Звъня на 112 и още веднъж се изяснявам. Те ми споделят сигнала ви е признат! 20 минути по-късно се случи това: "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР