За последните два дена се наложи да заредя и пусна

...
За последните два дена се наложи да заредя и пусна
Коментари Харесай

Как да... 5 лесни начина да почистим пералнята у дома

За последните два дни се наложи да заредя и пусна 4 перални - поред!

От къде имам толкоз доста място на простора? Имам и два сушилника - апелирам ви, в това студено време е толкоз мъчно да чакаш облеклата да изсъхнат на терасата. Много постоянно съм си разбивала главата в замръзналото пране през зимата, до момента в който ревизирам какво е развиването и дали ще мога да облека обичаната си блуза през днешния ден, вероятно на следващия ден.

И защото всяко едно нещо има избрана дълготрайност на живот, би било добре да се грижим за уредите вкъщи, които използваме относително постоянно.

Нека първо си отговорим на няколко значими въпроса:

1. Колко постоянно би трябвало да чистим своята пералня?

Пералнята би трябвало да се почиства главно най-малко два пъти в годината, изключително в случай че се употребява интензивно и в нея се перат мощно нечисти облекла. Чекмеджето, в което се слагат прахът за пране и омекотителят би трябвало да се извади и измие доста деликатно. Отвора, в който влиза чекмеджето също би трябвало да се почисти добре, тъй като доста постоянно в него се събира перилен препарат и варовик.

Убедена съм, че за всяка една жена е предизвикателство да откри ефикасен и елементарен метод за разчистване на пералнята машина. За да не ровите ненужно в интернет и да разпитвате баба, мама, съседката, чичо Гошо - техникът на хладилници от прилежащия вход, ви предлагаме 5 лесни метода по какъв начин да почистите пералнята вкъщи.

Вижте кои са те в нашата изложба ТУК >>>



Още потребни публикации, които да прочетете:
Как да освежим пералнята? Една световна тайнственост Внимавайте с прането на ниска температура
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР