За поредно зверство спрямо улично животно научи Varna24.bg от сигнал,

...
За поредно зверство спрямо улично животно научи Varna24.bg от сигнал,
Коментари Харесай

Зверство над бездомно животинче във Варна! Откриха Джесика мъртва с вързани лапи

За следващо безчовечие по отношение на улично животно научи Varna24.bg от сигнал, изпратен до медията ни.

Този път жертва на експанзия е уличното куче Джесика, която е била фаворитка на живеещите към ул. “Девня ". Четириногото бездомниче, което хората разказват като извънредно отзивчиво, е било намерено убито и с вързани лапи.

“Кучето беше гальовно и доста кортко. Жителите на квартала постоянно го хранехме, даже й бяхме наприли къщурка. Разбира се, привързахме се към Джесика. Един ден тя обаче изчезна и по този начин я нямаше месец. Помислихме, че някой я е прибрал, с цел да я гледа, само че очевидно сме бъркали. Намерихме я във типа от фотографията, а дамата която я разхождаше, с нейното лично куче, ми се обади, плачейки по телефона и ме помоли да отида да ревизира дали в действителност е Джесика. За наше голямо страдание се оказа, че е тя.

Жестоко убита и с вързани лапички. Излишно е да споделям, че това е демонстрация на свирепост и съм безапелационна, че този тип закононарушения е извънредно време да стартират да бъдат строго наказвани, тъй като през днешния ден е животно, само че на следващия ден може да е и нечие дете ", изясни обстановка Диана Иванова, гражданин в квартала.

Това обаче надалеч не е първият случай на свирепост по отношение на улично животно в региона. Преди няколко месеца живущите в квартала са се натъкнали на даже по-жестока панорама – овъглено куче, още веднъж с вързани лапи. Хората са подавали сигнал в полицията, само че все още няма арестуван за убийството на животното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР