За поредния среднощен екшън на край „Алеята на любовта” на

...
За поредния среднощен екшън на край „Алеята на любовта” на
Коментари Харесай

Жрици и сутеньори си спретнаха меле посред нощ в Пловдив ВИДЕО

За следващия среднощен екшън на край „ Алеята на любовта” на бул. „ Христо Ботев”, алармира свидетел, представен от TrafficNews. Той е снимал и видео, на което се вижда по какъв начин двама мъже влизат в спор, който прераства в пердах.

Около тях са подредени няколко дами, които също влизат в пререкания и стават част от мелето.

По думите на мъжът това е всекидневие в квартала, а въпросните хора, които вършат проблемите са проститутки и техните сводници и клиенти.

„ Снощи камера сложена на вход по павираната улица край „ Алеята на любовта” записа едно действие, което е време да отвори очите на съответните органи.

Проблемният сектор от булеварда, който вечерно време ВЕЧНО гъмжи от проститутки очевидно не може да бъде трансфорат в едно умерено място за живеене, към този момент най-малко от 30 години. Хората са безсилни и нямат помощта на нито една институция!”, написа индивидът. Той счита, че има едно просто решение, което да постави завършек на казуса:

„ С слагане на полицейска кабина по проблематичния сектор, проблемите може би биха понижили или изчезнали изцяло. При появяването на органите на реда, обстановката постоянно се възстановява и среднощните крясъци и боеве изчезват.

Чрез полицейска кабина ще може да се управлява, както трафика по основния бул., по този начин и спокойствието на всички хора, било то преминаващи или живущи. Оставям нещата във Ваши ръце и се апелирам за една по-добра България”, написа пловдивчанинът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР