За поредна година Ученическият общински съвет във Враца, в партньорство

...
За поредна година Ученическият общински съвет във Враца, в партньорство
Коментари Харесай

В памет на Апостола: Ученическият общински съвет на Враца организира конкурс, посветен на Левски

За поредна година Ученическият общински съвет във Враца, в партньорство с Общината и Младежкия дом, провеждат народен конкурс „ Чиста и свята република “, отдаден на живота и делото на Васил Левски.  
Младежкото съревнование се провежда годишно от 2014 година в навечерието на 19 февруари, когато означаваме годишнината от обесването на Апостола на свободата. В благородната конкуренция, учениците демонстрират знанията си за личността и делото на Левски, като по този метод потвърждават своя национализъм и родолюбие. Целта на състезанието е да провокира у младежите размишления, посредством които да създадат своите заключения за времето, в което живеем. 
В състезанието могат да се включат възпитаници и младежи от 14 до 19 години. Тазгодишното издание ще бъде извършено онлайн, като уредниците се придържат към дебатната конструкция.
Конкурсът ще бъде разпределен на две елементи - есе и обществено изявление. Есето е на тематика: „ Левски сподели: „ И ние сме хора, и желаеме да живеем човешки ”. А ти? “ 
Желаещите да се включат могат да изпратят есето на e-mail: до 23:59 часа на 19 февруари. На 17 февруари от 17:30 часа ще се организира и общественото изявление.
„ Пожелаваме Ви триумф! “, написаха от Ученически общински съвет – Враца. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР