За поредна година, събитието за което всички говорят и очакват

...
За поредна година, събитието за което всички говорят и очакват
Коментари Харесай

Шоуто ,,Луда надпревара” ще се проведе на 15 и 16 Май в Костинброд

За поредна година, събитието за което всички приказват и чакат с неспокойствие – „ Луда конкуренция “, ще организира първото си издание за годината в град Костинброд, на 15-16 май, а по-късно през годината, ще можем да се насладим на „ Луда конкуренция “ и в други два града на България.



Но с какво толкоз „ Луда конкуренция “ се разграничава от останалите събития? Много просто, „ Луда конкуренция “ е събитие с идея и обръщение, да се спре войната по пътищата. В автомобилното зрелищно шоу, могат да вземат участие хора със собственоръчно направени коли, а задачата е да бъдеш последният, който е останал в придвижване. „ Луда конкуренция “ се организира под мотото „ Спри експанзията по пътищата, стани един от нас “ и се радва на огромен интерес. В следената среда на „ Луда конкуренция “, всеки участник би трябвало да покаже по какъв начин умее да заобикаля брутални удари, посредством майсторско шофиране. Единственото изискване за присъединяване в зрелищната Луда конкуренция е, да имаш удостоверение за правоуправление и да бъдеш осведомен с разпоредбите и регламента на „ Луда конкуренция “. А огромната премията е ATV.

Само в „ Луда конкуренция “ можете да се насладите на зрелищно шоу, което е поверено на каскадьори от страната и чужбина. Ще можете да се насладите на дрифт, каране на задни гуми, скокове с мотори, огнена бомба – автомобил минава и пламва целият в огън, боулинг с подредени коли, както и чудовищвн джип, който минава през колите като през масло.



Билети за автошоуто могат да бъдат закупени от.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР