За поредна година Пощенска банка е сред големите победители в

...
За поредна година Пощенска банка е сред големите победители в
Коментари Харесай

Пощенска банка получи 4 златни отличия от конкурса Career Show Awards 2023

За поредна година Пощенска банка е измежду огромните спечелили в влиятелните награди за най-хубав шеф в България – Career Show Awards, като бе отличена с общо четири златни и едно бронзово отличие в едни от най-атрактивните и оспорвани категории на състезанието тази година. Финансовата институция получи златното отличие за „ Най-добър шеф “ в секторите „ Банкиране “ и „ Финанси “. Признанията са за сполучливото използване на новаторски и изобретателни решения и сполучливи работодателски практики за привличане, образование, ръководство и развиване на гении. Компанията беше отличена и в общата и най-оспорвана категория „ Най-добър шеф за 2023 година “ за своята цялостна тактика за работодателска марка.

Пощенска банка заслужи премия и в категорията „ Използване на технологии в HR “, в която още веднъж със злато бе оценен новаторският ѝ метод за цифрова и VR геймификация на работодателския бранд и автоматизация на HR процесите. През миналата година финансовата институция сътвори новаторски игровизиран кариерен уебсайт с кариерна куиз игра и осъществя провокационен план за геймифицирана VR софтуерна апликация, с която да предложи на бъдещите и актуалните си чиновници ангажираща, интерактивна и вдъхновяваща среда за образование и развиване. Използвайки функционалностите на една от най-популярните платформи за връзка в света, Пощенска банка е първата финансова институция в България, която създаде и собствен кариерен чатбот във Viber, с цел да даде чудесно преживяване на своите нови претенденти.

Щастливи сме, че сме измежду най-хубавите, огромни и мечтани работодатели у нас. Резултатите ни и тази година в влиятелния работодателски конкурс не престават да ни демонстрират, че вървим в вярната посока, с цел да имаме едни сполучливи и стимулирани чиновници, които да движат компанията напред. Отличията са доказателство за напъните, които поставяме, в грижата ни всички наши сътрудници да се усещат добре като част от огромния ни екип от над 3000 чиновници в Пощенска банка, който тази година се разрасна още след приключването на договорката по придобиването на клона на БНП Париба Пърсънъл Файненс в България “, разясняват от Пощенска банка.

Внедряването на новаторски приложения, атрактивно видео наличие, платформи за електронно образование и потреблението на геймификацията в цифрова и виртуална среда от страна на Пощенска банка, дружно с кариерния ѝ портал, затвърждават отговорността и напъните на финансовата институция за цифровата промяна на работното място и разумно водят и до четвъртото златно отличие в състезанието – за положителната работа на HR екипа в категорията „ Управление и екипи “. То е доказателство, че в Пощенска банка работят изключителни експерти, които осъществяват най-хубавите практики в привличането, задържането и развиването на чиновниците.

„ Наградите са скъпи за нас и тъй като са оценка за новаторската ни визия и високи стандарти в използването на международно одобрени работодателски практики в ръководството на човешките запаси, изобретателния метод и нововъведенията, които използваме, с цел да притеглим младото потомство на пазара. А неговите представители са освен доста по-взискателни в упованията от своя предстоящ шеф, само че и по-смели в експериментирането с технологиите, даже когато аплайват за работа. Задържането на вниманието им е предизвикателство за нас банките и това ни предизвика да търсим друг метод към тях, залагайки на цифрова връзка, VR геймификация и автоматизация в HR процесите ни на всички равнища. В устрема си да достигнем до всички надарени и амбициозни младежи, които търсят благоприятни условия за сполучлив кариерен старт в съвременна компания, създадохме и специфичен Instagram канал PostbankSuperstarter, с който надградихме новаторската си тактика за асортимент на гении. Радваме се, че успяхме и сега можем да се похвалим с извънреден интерес към всички позиции при нас, както и към стажантската ни стратегия “, допълват още от финансовата институция.

Career Show Awards e годишен конкурс, който отличава най-хубавите практики в работодателската марка и привличането, задържането и развиването на чиновниците. Тази година за отличие в влиятелния конкурс се съревноваваха над 100 компании и бяха подадени рекордните 403 кандидатури. Призьорите в Career Show Awards 2023 бяха избрани от влиятелно жури, формирано от потвърдени специалисти от разнообразни сфери на бизнеса и публичния живот.

С получените оценки Пощенска банка затвърждава своите водещи позиции като шеф в бранша на финансовите услуги, като през годините компанията е отличавана неведнъж и в други интернационалните и локални състезания за своите новаторски решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощна работодателска марка. Благодарение на изключителните си HR практики през 2023 година Пощенска банка е сертифицирана и за „ Топ шеф “ (Top Employer) от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute.

Повече информация за работодателската политика на Пощенска банка, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, може да бъде открита на https://careers.postbank.bg/.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg