За поредна година Областна администрация Плевен се включва в процедурата

...
За поредна година Областна администрация Плевен се включва в процедурата
Коментари Харесай

Областна администрация се включва в Програма „Старт в кариерата“ за младежка заетост

За поредна година Областна администрация Плевен се включва в процедурата за асортимент на претенденти в регионалните и общински администрации по стратегия „ Старт на кариерата “ на актуалната година. Областна администрация Плевен е сътрудник на акцията, като е обезпечено едно работно място.

За да вземат участие в програмата, претендентите би трябвало да са на възраст до 29 години, ненавършени до 14 септември тази година, както и да имат висше обучение. Лицето ще работи в дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “. Изисква се също по този начин младежите да са регистрирани в Бюрото по труда като безработни или заети, търсещи работа лица и да нямат трудов стаж по добитата компетентност от висшето обучение. Предимство е владеенето на непознат език, както и положителната компютърна просветеност. Одобреният претендент ще бъде назначен за период от 12 месеца. Подробности за възнаграждението, което е еднообразно за цялата страна, могат да получат на място в Бюрото по труда.

Пълният комплект от нужни документи за кандидатстване може да бъде открит на интернет страниците на Министерството на труда и обществената политика, както и на Агенцията по заетостта. Заявленията могат да се подават по електронен път или на място в Бюрата по труда, като едно лице не може да кандидатства за повече от три работни места. До 23-ти септември се организират интервютата, като класирането излиза наяве до 26-ти същия месец.

Повече информация за стратегия „ Старт в кариерата “ може да видите на уеб страницата на Агенцията по заетостта на

https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР