За поредна година хиляди българи станаха рано, за да посрещнат

...
За поредна година хиляди българи станаха рано, за да посрещнат
Коментари Харесай

July Morning с верни приятели: Лидия посрещна изгрева с голяма компания

За поредна година хиляди българи станаха рано, с цел да посрещнат първия изгрев на юли. Джулай морнинг от години се посреща у нас с огромни рок концерти, празненства и доста звук, само че в последните две години нещата наподобяват малко по-различно поради пандемията. 

Виж още:

Нищо сходно обаче не спря доста хора да посрещнат Джулая на плажа, а от родните звезди се регистрира Лидия, която се включи онлайн в Инстаграм, с цел да покаже изгрева.

" Много е красиво, хора! ", сподели певицата, която снима изгрева от плажа. Във видеото се вижда, че е цялостно с хора към нея, решили да започват деня с красива панорама, а някои даже влезнаха в морето, с цел да се изкъпят. Хубавото време и топлата морска вода са направиха прекарването неповторимо. Някои избраха да чакат на пясъка в палатки и край разпален огън, слушайки хубава музика, други пристигнаха тъкмо за момента, както и тийн звездата е направила.

Виж още:

Лидия не е била сама, а с огромна другарска компания, с която от рано отишли на плажа, с цел да посрещнат изгрева. Интересно е, че Джулай морнинг се посреща единствено в България, а традицията стартира за първи път през 80-те години, като част от хипи придвижването, самото име пък идва от известната ария на Uriah Heep.

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР