За поредна година един от най-големите и най-престижните планинарски кино

...
За поредна година един от най-големите и най-престижните планинарски кино
Коментари Харесай

Един от най-престижните планинарски кино фестивали в света пристига в София

За поредна година един от най-големите и най-престижните планинарски кино фестивали в света - Banff Centre Mountain Film Festival идва в България. След провеждането му в градчето Банд, Канада през ноември 2022 година, най-хубавите и отличени филми потеглят на международна обиколка, като посещават над 40 страни по целия свят.

През 2023г. България още веднъж е част от Световното турне, като по традиция първата спирка у нас е София - датите на осъществяване на Фестивала са 22 и 23 февруари - две фестивални вечери, отдадени за невероятния свят на природата и приключенията!

Пътуване до далечни местоположения, анализиране на настоящи екологични проблеми и запознаване на публиката от близко и персонално с изпълнени с адреналин екшън спортове, Световното турне 2022/2023 е вълнуващо и провокативно проучване на планинския свят.

Във фестивала феновете на природата ще могат да се насладят на филми за рискови спортове, да се срещнат с невероятни персони и техните истории.

Кога, по какъв начин и какво още ще забележим на фестивала в студиото на " 100% будни " споделя Натали Панова, която е част от екипа на фестивала в България.

Вижте повече във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР