За поредна година ЧЕЗ Електро България“ АД е сред най-големите

...
За поредна година ЧЕЗ Електро България“ АД е сред най-големите
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро в Топ 10 на лидерите в българската енергетика

За поредна година „ ЧЕЗ Електро България “ АД е измежду най-големите компании в България и в топ 10 на водачите в бранш „ Енергетика “, включени в влиятелната ранглиста „ К 100 “ 2021 на медията за стопански вести и разбори „ Капитал “.

Основен аршин в класацията през тази година е общият размер на приходите за 2020 година Включен и втори индикатор за активността на компанията – чистият финансов резултат след данъчно облагане. На базата на тази информация е осъществена класацията на най-печелившите компании. През тази година „ К 100 “ е представителна за над 99% от огромните сдружения в България. 

Като най-големият снабдител на електрическа енергия до крайни клиенти през 2020 година „ ЧЕЗ Електро България “ АД се класира на 7-мо място при водачите в бранш „ Енергетика “ и се изкачи с осем позиции нагоре от заетото предходната година място в генералната ранглиста.  

Дружеството има 3 лицензии – за търговец, снабдител от последна инстанция и краен доставчик. ЧЕЗ Електро е измежду 5-те най-големи търговци на електрическа енергия на свободния пазар, с повече от 14-годишен опит и над 1,6 милиона клиенти. Дружеството има механически, финансов и експертен потенциал за обслужване на забележителен брой клиенти и обезпечава устойчиво и дълготрайно партньорство, конкурентни цени с опция за самостоятелно договаряне. Изберете ЧЕЗ Електро за Ваш търговец на свободния пазар на електрическа енергия! Посетете ни персонално, свържете се с нас по телефона на 0700 10 010 или ни пишете на [email protected]!

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР