За поредна година „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД традиционно осигури

...
За поредна година „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД традиционно осигури
Коментари Харесай

БДЖ осигури пътуването на участници във Фестивала за детско медийно изкуство „Арлекин”

За поредна година „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД обичайно обезпечи гратис пътешестване на децата, които вземат участие във Фестивала за детско медийно изкуство „ Арлекин”. Единадесетото издание на фестивала ще се организира от 23-и до 25-и юни в гр. Варна, а БДЖ е неизменим сътрудник в обезпечаването на превоз за участниците.

35 младежи и техните ръководители пътуваха от София и Горна Оряховица до морската столица с трен, с цел да вземат присъединяване в детския фестивал. БДЖ ще се погрижи и за прибирането на младите създатели в деня след приключването на събитието.

Международният фестивал „ Арлекин” се организира под мотото „ Светът в моите очи” и има за цел да подтиква детската и младежка фикция и творчество за основаване на истински и разнообразни по род медийни произведения – филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания и други

БДЖ поддържа всички начинания, посредством които се дава опция на българските деца да разпрострат своя креативен капацитет и благоприятни условия.





Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР