За поредна година Административен съд – Пазарджик организира Ден на

...
За поредна година Административен съд – Пазарджик организира Ден на
Коментари Харесай

Ден на отворени врати организира Административният съд в Паз...

За поредна година Административен съд – Пазарджик провежда Ден на отворени порти, който ще се организира на 03.11.2021 година (четвъртък) от 09,00 до 15,00 часа в постройката, в която действа съдът, с адрес: гр. Пазарджик, ул. „ Константин Величков “ № 20, ет. 5 (сградата на Изчислителния център).

Инициативата ще се осъществя под наслов „ Открито за правосъдната власт “, с тематиката на събитието „ 15 години Административен съд – Пазарджик. Съвременните будители “. 

В рамките на самодейността, в партньорство с ПМГ „ Константин Величков “ – гр. Пазарджик, с възпитаници от 12а клас, под управлението на ментори – арбитър, прокурор, юрист, юрист, правосъден секретар и чиновници от ОЗ „ Съдебна защита “ - Пазарджик ще бъде извършен привиден правосъден развой, с начален час 9,00 часа.

В деня на отворени порти каним всички искащи да посетят  Административен съд – Пазарджик и да се срещнат със структурата и активността на съда, с организацията на работа на съдиите и правосъдната администрация, с опциите на Единния портал за електронно правораздаване и електронното правораздаване.

В часа за разпределение на постъпилите в съда каузи ръководителят ще показа метода на разпределение посредством Централизираната система за систематизиране на делата на Висшия правосъден съвет.

Лице и телефон за контакти: Гергана Стойнова – правосъден админ, телефони: 034/40 72 11, 0877 992 999.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР