За пореден случай на вандализъм се оплакаха от община Берковица.

...
За пореден случай на вандализъм се оплакаха от община Берковица.
Коментари Харесай

Вандализъм в Берковица! Арт инсталация от боклуци „разкраси“ парк „Здравец“ /снимки/

За следващ случай на вандализъм се оплакаха от община Берковица. Беседка в парк „ Здравец “ е осъмнала в неделя с арт апаратура от отпадъци, написаха на страницата на локалната администрация.
„ Добро утро от парк "Здравец "! Свежо, зелено, прелестно! Хубаво е човек да изпие кафето си тук! Всъщност НЕ! Заварихме огромна мърлящина. За следващ път беседката посреща своите гости с безумна арт апаратура от отпадъци, за сътворяването на която се изисква неизбежно "голям " капацитет. Не знаем кой го е направил, само че сигурно ще разберем! “, безапелационни са от общината.
От администрацията споделиха фотоси по какъв начин е изглеждала беседката преди и след визитата на вандалите. На фрагментите от неделя се виждат обелки от семки, смачкани кенчета, разнообразни опаковки и други отпадъци.
„ Хора, чистете си, когато ползвате беседката! Не оставяйте такава картина! Не е прелестно. Там играят Вашите деца. Всички желаеме да имаме красиво зелено място, което да не е заринато с отпадъци... Ще го почистим още веднъж! Но градът е на всички нас. И точно от нас зависи да бъде чист, хубав и привлекателен! “, пишат още от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР