За пореден път върху журналистиката у нас беше хвърлено петно

...
За пореден път върху журналистиката у нас беше хвърлено петно
Коментари Харесай

Венелин Петков и Хекимян се изпокараха грозно пред цяла България

За следващ път върху публицистиката у нас беше хвърлено леке с разразил се обществен скандал сред двама от най-популярните тв водещи у нас.

В свое изявление пред „ Свободна Европа “ някогашният водещ в bTV и по-късно шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ Венелин Петков, насочи изказвания, съгласно които Антон Хекимян е бил пожеланият тв-водещ от политиците.

Според него някои от тях даже отправяли условия да дадат изявление, единствено в случай че е пред Хекимян, съобщи „ Дебати “.

Петков твърди, че измежду тези политици е бил и Бойко Борисов, който държал да дава интервютата си единствено пред водещия на утринния блок по това време, който по-късно стана претендент на ГЕРБ за кмет и понастоящем е общински консултант на ГЕРБ в Столичната община.

„ Антон Хекимян беше пожеланият публицист за изявленията на тогавашния министър председател Бойко Борисов. Това е една от посоките, от която е имало опити за напън – кой да интервюира премиера “, сподели Венелин Петков в изявлението си пред Генка Шикерова.

Тези изказвания предизвикаха реакцията на Антон Хекимян, който в bTV заемаше мястото на Венелин Петков, след напускането му.

Във Фейсбук профила си той показа, че персонално Венелин Петков му е водил Бойко Борисов за изявление.

„ Венелине, кажи си… Всичко си кажи, тъй като много спестяваш!

Кажи си по какъв начин ухилен като комсомолски секретар и наведен доземи, в качеството си на началник на новините на бТВ, персонално ми водеше Борисов в студиото преди изявление
Венелине, кажи си!„, написа ексводещият.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР