За пореден път управляващата партия ГЕРБ обяви, че се готви

...
За пореден път управляващата партия ГЕРБ обяви, че се готви
Коментари Харесай

ГЕРБ пак заговори за Костинбродска афера, БСП – за ужасяващо купуване на гласове под зоркия поглед на МВР

За следващ път ръководещата партия ГЕРБ разгласи, че се готви опит за компрометиране на изборите. От управлението на ГЕРБ оповестиха в сряда, че имали вътрешна информация за подготвян " нов Костинброд "

" Имаме информация в задатък, че напълно скоро ще има опити за нова спекулация, сходна на тази преди няколко години в Костинброд. Имаме вътрешна информация за това ", съобщи вицепремиерът и член Томислав Дончев, вицепремиер и член на управлението на ГЕРБ.

" Имаме данни за по-сериозни идни опити за компрометиране на изборния развой за втори тур в задатък. Ще има опити той да бъде показан като сменен, подкупен и платен. Конкретно тук, в София. Това е скверна политическа технология и ми припомня случилото към Костинброд преди няколко години ", посочи Дончев без да дава повече уточнения.

Още преди евроизборите през май т.г. ръководещата партия стартира да плаши и предизвестява за " нов Костинброд ", правейки паралел с аферата " Костинброд " от 2013 година. Пръв за това заприказва премиера Бойко Борисов, който за евровота очакваше " компромат по учебника на КТБ ". Такъв нямаше, само че мантрата продължи да се повтаря от време на време и от него, и от членове на партията. За последно министър председателят предизвести за готвени операции два дни преди първия тур на локалните избори. В изборния ден пък пиарът на ГЕРБ и депутати от партията дефинираха " ефирен Костинброд " в сериозни към властта репортажи на бТВ.

Сега приказват за различен тип операция – щели да изкарват гласовете за ГЕРБ като купени. Това идва дни, откакто съперникът на Фандъкова за кметския пост Мая Манолова заяви пред медии за секции в ромските квартали на София, в които ГЕРБ печели с фрапантна разлика. " Странно е в една секция за един претендент да има 1000 пъти повече гласове, а в други почти равни. Няма по какъв начин това да не буди подозрение ", сподели тогава някогашният омбудсман.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР