За пореден път украинци, със статут на бежанци, подлудиха полицията

...
За пореден път украинци, със статут на бежанци, подлудиха полицията
Коментари Харесай

В Struma. com! Украинци отново вдигнаха на крак полицията в Банско! 37 г. А. Горколенко заплаши сънародник с убийство, изпотроши колата му! В основата -жена?

За следващ път украинци, със статут на бежанци, подлудиха полицията в Банско, прочут като градът, с колония от украински бежанци. Вчера тъжба в полицията е подал неработоспособен от войната, който твърдял, че сънародника му 37- годишният Андрей Горколенко от дни го заплашва с ликвидиране, научи Първо Struma. com.

Като начало на осъществяване на заканите за вендета, автомобилът на жертвата на терора е изпотрошен, а 4-те гуми спукани. Според жалбоподателя Горколенко е в положение да извърши страховитата си опасност, защото нравът му бил подобен и има съществени учредения за терзания. Полицията работи по случая, терористът, който отправял заканите когато и да е на деня и нощта посредством позвънявания и известия на персоналния телефон на набелязаната жертва се е покрил и не е на адреса в хотела, в който живее.

Първоначалната версия е ревнивост, в основата на кофликта е жена. Полицията го търси за разпит. Припомняме, че Горколнко подвигна личния състав на хотела на крайник преди време, откакто направи вманиачен скандал на жена си и я преби. За следващ път украинци основават проблеми на локалните хора и полицията.

Преди време пийнал емигрант заплаши да взриви хотел, други се биха измежду разгулен рейд из локалните кръчми. Горколенко редовно подвига кавги в хотела, в който е настанен. Очаквайте детайлности

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР