За пореден път участък от тролейбусната мрежа в Пловдив падна,

...
За пореден път участък от тролейбусната мрежа в Пловдив падна,
Коментари Харесай

Отново падна част от тролейбусната мрежа в Пловдив

За следващ път сектор от тролейбусната мрежа в Пловдив падна, сътвори действителен риск за участниците в придвижването и затрудни трафика. Според очевидци камион е закачил жиците в региона на комерсиалния комплекс " Форум " в жк " Тракия " - покрай мястото където преди два месеца също паднаха жици.

Днес няколко коли бяха одраскани, като една от тях е потърпевша съществено. Движението е отцепено и се чака полиция да обезопаси мястото.


По контактната мрежа не тече ток, защото тролейбуси не се движат в града от години. По тази причина мрежата не се поддържа. Тя постоянно става обект на обири, защото проводниците са напълно от мед и се изкупуват на добра цена в пунктовете. До този миг има 17 души, наказани за кражба на част от жиците в града. Преди години жена почина на място, откакто част от контактната мрежа се срина върху нея. По контактната мрежа не тече ток, защото тролейбуси не се движат в града от години. По тази причина мрежата не се поддържа. Тя постоянно става обект на обири, защото проводниците са напълно от мед и се изкупуват на добра цена в пунктовете.
До този миг има 17 души, наказани за кражба на част от жиците в града. Преди години жена почина на място, откакто част от контактната мрежа се срина върху нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР