За пореден път стана ясно, че това управление няма капацитета

...
За пореден път стана ясно, че това управление няма капацитета
Коментари Харесай

Станислав Анастасов, ДПС:  Това управление няма капацитет да взима решения

За следващ път стана ясно, че това ръководство няма потенциала да беседва, да продуцира и взима решения. При толкоз доста рецесии, като рецесията в Украйна е единствено една от рецесиите, ръководещите не са в положение да приказват, не са в положение да взимат решения и опозицията се постанова да избавя страната. Това не може да продължи постоянно. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов пред Българска национална телевизия.

На въпрос за какво Директива за птиците са избавили ръководството, той сподели, че е трябвало " да се измием лицето пред света ", тъй като два месеца се чака държавното управление да предложи някакво решение. Анастасов акцентира, че " Демократична България " е единствената партия от ръководещите, която е имала решение.

Депутатът от Движение за права и свободи е засегнат от това, че през вчерашния ден в дебата в Народно събрание е нямало държавно управление.

" Когато стане напечено и сериозно, българско държавно управление няма, а това сега е доста сериозен проблем ", сподели той.

Анастасов, който е зам.-председател на комисията по външна политика съобщи, че България не е съумяла да избави интернационалния си имидж, щом се е наложило опозицията да се намеси и да инициира разговор сред ръководещите сътрудници.

Анастасов счита обаче, че хората и бизнесът не желаят предварителни избори, а решение на проблемите си за покачващите се цени на храните, силата. Искат интервенция на страната в секторите, които се отразяват на изгубените работни места.

Допълни, че вотът на съмнение е неправилен, когато има отсреща една група, която има болшинство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР