За пореден път списание Forbes подреди списък на най-високоплатените актриси

...
За пореден път списание Forbes подреди списък на най-високоплатените актриси
Коментари Харесай

Работещи момичета: ето кои са най-високоплатените актриси в Холивуд

За следващ път списание Forbes подреди лист на най-високоплатените актриси в Холивуд през последната една година.

Петата позиция по най-вече доходи за интервала юни 2017 – юни 2018 заема Рийз Уидърспуун . За една година тя е спечелила 16,5 млн. $, а с милион и половина повече е заплатен трудът на Дженифър Лоурънс . 28-годишната актриса стои на четвърто място, спечелвайки общо 18 милиона както от своите функции, по този начин и от контракта си като рекламно лице на Dior.

На трета позиция се подрежда Дженифър Анистън с 19,5 млн. Въпреки че за една година е излязъл единствено един филм с нейно присъединяване, договорите на актрисата с компании като Aveeno, Smartwater и Emirates Airlines включват великодушни хонорари. Твърде евентуално е следващата година Анистън да се изкачи и до по-висока позиция след фотосите на нов сериал, в който ще си партнира дружно с Рийз Уидърспуун.

По-добре платена от Анистън се оказва Анджелина Джоли, която се настанява на трето място в класацията на Forbes с 28 милиона $. По-голяма част от приходите ѝ се дължат на ролята във втората част на кино лентата „ Господарка на злото “, който се снима това лято.

На първото място като най-скъпоплатена актриса за интервала се качва Скарлет Йохансон. 33-годишната актриса е спечелила 40,5 млн. $, най-много от ролята си на Черната вдовица в поредицата на Marvel.

Сред останалите отличнички на Холивуд се подреждат Мила Кунис (№6, 16 млн. долара), Джулия Робъртс (№7, 13 млн.), Кейт Бланшет (№8, 12,5 млн.) и Мелиса Маккарти (№9, 12 млн.). За първи път в подредбата се появява Гал Гадот с 10 милиона, която ще се завърне като Жената знамение в продължението на едноименния шлагер от 2017 година От листата отсъства Ема Стоун, оглавила миналогодишната ранглиста след ролята си в „ Ла Ла Ленд “, за която завоюва „ Оскар “.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР